2777
2789

بخداکلافه شدم نمیدونم با نی نی ۷روزم چیکارکنم 

چقدر لباس تنش کنم ک گرماش یا سرماش نشه

ه ای اتاق و چقدر گرم کنم ک گرمازده نشه

هوا واقعا گرمه و شوهرم هرموقع از سرکارمیاد کلی عرق داره و حتی خودمم داخل خونه واقعا گرممه اما بخاطر این فسقل همه درو پنجره هارو میبندم و لباس تنش میکنم چون واقعا میترسم سرما بخوره اما از یک طرفی هم میترسم گرمازده بشه چون گاهی میبینم ک کلافه اس از گرما

بهم بگین ببینم چیکارکنم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همیشه دماسنج دقیق داشتم دیجیتالی. بنظرم دما خدود بیست و شیش تا بیست هفت مناسبه ولی لباس نخی از همین نوزادیا تنش باشه در خد یه سرهمی استیندار و شلوار و یه پتوی سبک و جون خیلی کوچکه زیرشم یه استین حلقه بپوشون بعدا اونم نمیخواد 

الآن كه هوا گرم شده بنظرم شب ها يه دونه زيرپوش يه دونه آستين بلند نازك براش بپوشي كافيه دماي اتاق هم معمولي باشه ديگه نه گرمتون بشه نه سرد باشه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

یه دماسنح بخر بزار نزدیک بچت  که دمای اون قسمتو بدونی.دما باید بین ۲۴-۲۶ باشه

اگر خونتون گرمه لباس تنشو کم کن.تو گرما که سرما نمیخوره.یه بلوز و شلوار نخی بپوشونش یه ملحفه نازکم بنداز روش.پتو نندازی روش

یه روز خوب میاد

سلام مامان خانومی.

من شنیدم میگن بهترین دمای داخل اتاق ۲۲ تا ۲۴ درجه هستش.

ولی من بین ۲۴ تا ۲۷ نگه میدارم.نزار زیاد گرم بشه.بچه ات بزرگ شد زود زود مریض میشه.لباساش رو کم و زیاد کن.

با تب سنج دماشو بگیر.۳۶ تا ۳۷ درجه عالیه.یعنی ۳۶ و نیم درجه

در حدی باشه که عرق نکنه.گرمش هم نکن.زردی میگیره

من از روز اول هر جور خودم احساس راحتی میکردم پسرم رو هم همونجور میگردوندم. دمای اتاق رو جوري نکن که خیس عرق بشين. خب تو اون شرایط اون طفلی هم گرمش ميشه. هر چی تن شماست يه لايه بیشتر تن اون کن. دمای اتاق هم معمولی باشه. سیستم بدنیش ضعیف ميشه بدتر زود زود سرما میخوره. 

من دخترم دوماه وبیست روزشه الان یه سرهمی یه استین کوتاه تنش کردم زیادگرمش نکن بچم کلافه میشه دمای اتاقم بیست ودوتا بیست چهار خوبه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
من از روز اول هر جور خودم احساس راحتی میکردم پسرم رو هم همونجور میگردوندم. دمای اتاق رو جوري نکن که ...

مثلا منو شوهرم توخونه تواین فصل و گرما هیچی تنمون نمیکردیم منو شوهرم پوشیدن شلوار برامون ولقعا عذاب اوربود حالا بااین شرایط تن نی نی یک زیردکمه تنها بکنم و موقع خوابش یک ملحفه روش بکشم کافیه یانه؟

من دخترم دوماه وبیست روزشه الان یه سرهمی یه استین کوتاه تنش کردم زیادگرمش نکن بچم کلافه میشه دمای ات ...

من یک زیر دکمه استین کوتاه تنش کنم خوبه یانه؟

یا مثلا یک شورت و یک رکابی یا استین کوتاه؟