2777
2789
مهد ماهی از پونصدتومن شروع میشه! فعلا داریم کلی اجاره خونه میدیم و وام و اینا! پول مهدم بدیم چیز زیا ...

خودت زیاد باهاش حرف بزن،وقتی داری غذا می پزی مثلا بگو این پیازه مامان داره پیاز خورد می کنه و تا آخرش توضیح بده،موقع جارو همین طور موقع ظرف شستن همین جور مطمین باش تو هفته قشنگ تاثیرش رو می بینی،آهنگ های دنیای شادی و چند آهنگ دیگه که هنگامه پاشار فکر کنم خونده رو دانلود کن تو خونه بزار خودت هم باهاش بخون،البته هنوز سن گل پسرت کمه نگران نباش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت زیاد باهاش حرف بزن،وقتی داری غذا می پزی مثلا بگو این پیازه مامان داره پیاز خورد می کنه و تا آخر ...

ممنون عزیزم، هنگامه یاشار رو نوزاد بود زیاد میذاشتم گوش میکرد ولی بزرگتر که شد دیگه براش جذابیتی نداشت چون صوتیه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
همه ی مهد ها از ۵۰۰ شروع نمی شن که ، کلا منظورم این بود که ارتباطش با هم سن و سال هاش بیش تر بشه ، ح ...

اینورا که زیر 500 ت ندیدم من! یعنی خیلی خوب بلد نیستم و چندجایی هم که پرسیدم قیمتاش بالا بوده! پارکم که میره فقط بدو بدو میکنه و واسه تاب گریه میکنه! سعی میکنم بیشتر باهاش حرف بزنم ازین به بعد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی( متخصص روانشناسی کودک) رو تعریفشو خیلی شنیدم ،یکی از دوستانم، پسرش ۹ سالشه که مشکوک به اختلال یادگیری ریاضی بود،  پیش ایشون برد. که با تقویت دستها و اعمال حرکتی و تمرکز بر اعمال محاسباتی مستقیم و معکوس ، با چند جلسه درمان ،  مشکل پسرش کامل برطرف شد . دوستانی که فرزندانی با اختلال یادگیری دارند (یا هر اختلال دیگه ای)

فکر میکنم ایشون میتونند بهشون کمک کنند. شماره کلینیکشون (شهر آرا نرسیده به پل گیشا)۸۸۲۶۷۰۴۰ ، ۸۸۲۶۷۰۶۸ و شماره موبایل خانم دکتر ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ درضمن شنیدم ایشون از اساتید دانشگاه و وقتشون اکثرا پر هست.

ولی بنظرم ارزش صبر کردن رو داره