2777
2789
عنوان

پسر دو ساله من😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 57 پست
اگه میتونی کاری کن نسبت به داداشش مسئولیت پذیر بشه مثلا وقتی میخوای لباس دومی رو عوض کنی از اون بخوا ...

این مارو میکنم میخوام پوشکدادششو عوض کنم میدو در دستشویی رو باز میکنه پوشک میاره 

بغل میمنه چیزی نمیگم بهش با اینمه کوچیکه گریه میکنه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
این مارو میکنم میخوام پوشکدادششو عوض کنم میدو در دستشویی رو باز میکنه پوشک میاره  بغل میمنه چی ...

به هرحال این شرایط صبر زیادی میخواد . فقط سعی کن از پسر بزرگت عصبانی نشی چون این روزا میگذره اما تاثیر بدش رو بچت از بین نمیره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم خیلی نهربونه خیلی با گذشت با اینکه اینقدر کوچیکه من فکر میکردم خیلی حسودی کنه اولا غصه رو تو ...

عزیز دلم چقدر پسر خوبیه ترخدا دعواش نکن گناه داره اون طفلی هم اندازه 2 سال سنش درک از موقعیت داره خودش هنوز توجه ومحبت میخواد

به هرحال این شرایط صبر زیادی میخواد . فقط سعی کن از پسر بزرگت عصبانی نشی چون این روزا میگذره اما تاث ...

ممنونم از راهنمایهات

خودمم نگران اینم که دعواش که میکنم بزرگ بشه منزوی و بدون اعتماد به نفس بشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
بچه تو اون سن همش میگه نه،،،طبیعیه،،،فکر نکن مخالفت داره میکنه

این نه گفتن بخاطر حس استقلالیه که بچه ها تو 2 سالگی پیدا میکنن

و دیگه اینکه من خودشون را میشناسن و دوست دارن خودشون مقتدرانه تصمیم بکیرن

وای من که عاشق 2 سالگی بچه هامم 

جیگر همه 2 ساله ها که غد میشن تو این سن

این نه گفتن بخاطر حس استقلالیه که بچه ها تو 2 سالگی پیدا میکنن و دیگه اینکه من خودشون را میشناسن و ...

تا کی ادامه داره

تا کی ادامه داره

پسر من نزدیک دوسالگیش تازه یاد گرفته بودهی بی دلیل هم میگفت الان که سه ماه از 2 س گذشته خیلی به موقع تر استفاده میکنه 

کلا من نه که خوشم میاد میگه نه همش ازش میپرسم که جوابمو بده ولی ناقلا فهمیده جدیدا کمتر میگه

این نه گفتن بخاطر حس استقلالیه که بچه ها تو 2 سالگی پیدا میکنن و دیگه اینکه من خودشون را میشناسن و ...

خدا همه بچه هارو حفظ کنه واسه مامانا وباباها

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
خدایا به همه مادرا صبر بده به منم بده مرسی

صبر صبر صبر.. من خونه مامانممم نیست که بخوام برم.. خواهرم نداذم.. برادرمم مجرد شهرستان.. فقط خودمم.. فقط صبر.. سوره والعصر زیاد بخون