سلام حالم خیلی بده جلو چشمام جوون مردم کشتن یهو تو تاکسی بودم دیدم دعوا و کتک کاریه بعد یکسری پسر جوون قمه کشی کردن یکسری چاقو آوردن وحشتناک بود ماشین و موتور ها داغون شد نمیدونم سر چی بود ولی جلو ماشین ما جلو چشام جوون مردم تیکه تیکه شد هیچی کاری نمیتونستم بکنم مردم شوک زده شده بودن بعضی ها هم نترس بودن اصلا حریف نشدن همه صحنه ها جون دادن پسره جلو چشامه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه ها شوهر من خیلی عصبیه مخصوصا تو رانندگی میترسم اخر یه جا بلایی سرش بیاد هرچقدم میگم اینقد دعوا ن ...
وای چه بد بابای من اینطوری بود یادمه یه بار یکی اومد جلوش این عصبی شد طرف رفت بابام با ماشین افتاد دنبالش😑😑😑دزد و پلیس بازی در میاورد با یه سرعت وحشتناکی افتاده بود دنبال طرف اونم بدبخت اخرین سرعت داشت فرار میکرد از دست بابام😨😨😨 مثلا داشتیم میرفتیم تولد بابام یه کاری کرد کم بود از ترس خودمونو کثیف کنیم ....زهرمار شد مهمونی یه عالمه دور شدیم نتونست بگیرتش برگشتیم😑😑😑😑
بلاخره وظیفه شهروندی آدم انجام میده تا اونجایی که مربوط به ما هست بهتر از این فقط نگاه کنیم جون یه آدم...اما من دیدم پلیس خیلی زود میاد...حتی دیر هم بیاد بازم باید اطلاع داده بخاطر امنیت خودمون این حقوق شهروندیه