2777
2789
عنوان

تسلیت فوت مبی می ناز، عضوی از خانواده نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 52126 بازدید | 778 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریم جونم داغونم کردییییییییییییییییییییییییییییییییی یادته گفتی دعام میگیره؟ یادتهههههههههههههههههههههه مریممممممممممممممممممممم میشنوی صدامو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مریم داغونممممممم کردیییی عزیز دلممممممممم
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
می می ناز عزیزم با اینکه اشنایی زیادی باهات نداشتم و نمیدونستم سرطان سینه داری ولی تو تاپیکازیاد دیدمت و از روحیه ات لذت می بردم.....
خدا رحمتش کنه و برای دل عزیزاش مخصوصا دخترش مرهم باشه ......
من خودم مادرمو از دست دادم میدونم دخترش چه حالیه خدا فقط بهشون صبر بده مریم جون رفتش و راحت شد از درد و رنج و غصه و هرچیزس که تو این دنیای فانی باعث ازارش میشد الان این بازماندها هستن که دارن داغون میشن.....
از ته دلم برای بازمانده ها و تازه گذشته دعا میکنم .............
خیلی غمگین شدم کاش این عید رو هم پیش خانوادش بود و بعد میرفت
بهار فصل زیباییه ولی وقتی عزیزترینت رو از دست میدی بهار برات میشه پاییز میشه زمستون .............
سرد و دلگیررررررررررررررررررر
خدایا به هممون رحم کن به دل پدرمادرش و بچه ها و همسرش هم رحم کن .........
مادرم هرگز بهشت را زیر پایت ندیدم،زیر پای تو آرزوهایی بود که از آن گذشتی به خاطرمن برای شادی روح مادر گلم صلوات... Lilypie First Birthday tickers
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
خیلی ناراحت شدم. یه بار تاپیکش رو خونده بودم. الان که دیدم دوباره یادم اومد.

خدایا کمکمون کن که قدر این لحظه های ارزشمند کنار هم بودن رو بدونیم. روحش قرین رحمت باشه.
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.
نگار ملائک تو را میان بوسه هایی که برای خدا فرستادم دزدیدند. عطر برگ های لیمو ، درخت توت ، کنار گارم زنگی و زیتون و میوه های کال درخت انبه باغ ها را چه زود به فراموشی سپردی؟!
چگونه توانستی آن همه خاطره را در یک لحظه تمام کنی.
همه را می بینم اما جزء تو که خاطره ای شدی ماندگار برای قلب هایی که منتظرت هستند.
گناه آسمانی که تورا به آغوش کشید و باخود برد را هرگز نخواهیم بخشید تو میان بودنت و یادت ، یادت را برایمان گذاشتی و بودنت را افسانه ساختی.

خیلی ناراحت شدم
خدایش بیامرزد

بهم ی دوستای گل نی نی سایتی هم تسلیت می گم
من هر وقت عنوان تاپیکشو میدیدم براش صلوات میفرستادم

باورم نمیشه که دیگه در میان مانیست...........

برای شادی روحش فاتحه و صلوات یادتون نره...

اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]
2810