2777
2789
عنوان

تسلیت فوت مبی می ناز، عضوی از خانواده نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 52126 بازدید | 778 پست

مامان یاسین

1392/12/11 12:44 ب.ظ

برا چی مرده چرا

>>>>>>>>>
این آخرین تاپیکش بود،خودش توضیح داده
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=504315&PageNumber=1
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می می ناز عزیزم روحت قرین آرامش باد .........

تو خیلی از چیزا منحصر به فرد بودی ....واقعا حیف بود به این زودی زیر خاک بخوابی ..........

بچه ها عکس کاربری میمیناز میدونید چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟منظورم اون پسریه که داره هاج و واج نگاه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون عکس کودکی ناشنواست که بعد از عمل جراحی موفقیت آمیز گوش اولین صدا رو شنیده و این عکس واکنشش به اولین صداست !!!!!!!!!

به مریم میگفتم واقعا چجوری عکس کاربریت رو انتخاب کردی که اینقدر حرف نگفته توش داره ؟؟؟؟؟؟؟؟تو خیلی چیزا مثل انتخاب عکس کاربریش منحصر به فرد بود .......

وایییییییییی اصلا نمیدونم چی بگم

روحش شادددددد خدا به خانوادش صبر بده

دلم برای بچههاش میسوزه
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
میمی ناز عزیزم. روحت شاد. یه مدت بود دیگه دلم نمیومد تاپیکت رو باز کنم. میترسیدم............... ولی هر روز برات دعا میکردم. مطمئنم که خانوادت و بچه هات بهت افتخار میکنن. تو خوب جنگیدی. سعی خودت رو کردی. متاسفم دوست عزیزم.
جام می و خون دل هر یک به کسی دادند/ در دایره قسمت اوضاع چنین باشد
تو لیاقت بهترین زندگی رو داشتی عزیزم. متاسفم
گریههههههههههههههه
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
خدا با حضرت فاطمه محشورشون کنه
خودش از رنج و بیماری راحت شد و پر کشید
ولی واقعا خدا به همسرش و بچه های معصومش صبر و شکیبایی بده الهی امین

به پدر ومادر عزیزش هم تسلیت میگم گرچه تسلیت واژه ی کوچکیست در برابره غم بزرگی که دیدن

جزو کسانی که هر روز براشون دعا میکردم می می ناز عزیزم بود...

خدا رحمتشون کنه...

می می ناز گلم ، رد پای مهربونت روی تمام صفحات سایت جا مونده ...
*** نیستی و بهار هم بی تو ...سوء تعبیر یک زمستان است...!***

امروز خیلی گریه کردم.......وقتی خوندم که دیگه نیستی......خدا رحمتش کنه .........

واقعا درد آوره....خدا صبر بده به بازمانده ها........هممون دوست داشتیم و داریم......گریه ام میگیره بیشتر از این نمیتونم بنویسم.......
وای خدایا شوکه شدم اصلا باورم نمیشه ...انگار همین دیروز بود گفت بهم رای بدین یه عالمه ایده عالی دارم چقد خوشحال بود
خدا رحمتش کن به خانوادش صبر بده هنوز باورم نمیشه
خوشگلترین ونازترین فرشتشو خدا بهم قرض داده
آرتین نازم عشق مامان دوست دارم