2777
2789
عنوان

تسلیت فوت مبی می ناز، عضوی از خانواده نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 52126 بازدید | 778 پست
من خیلی وقت نیست که عضو شده ام و میمیناز عزیز را نمیشناختم.یک نکته ای ذهن من را مشغول کرده و اونهم اینه که با وجودی که ایشون را نمیشناختم انقدر ناراحتم که انگار یکی از نزدیکانم را ازدست داده ام واین فقط احساس من به تنهایی نیست بلکه فکر میکنم همه خانواده بزرگ نی نی سایت الان عزا دار هستن و مثل من بغضی در گلو دارند .به نظر من دلیلش هم برمیگرده به خود می می ناز عزیز که حتما حتما روح بزرگی داشته که این همه آدم براش طلب مغفرت میکنن و برای خانواده اش صبر میطلبن.
که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
خدایا چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا امروز کهاومدم سایت دنبال خبرهای خوب بودم اما آخه چرا این خبر خدایا خودت صبر بدههههههههههههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به خانواده شون وخانواده نی نی سایت تسلیت میگم!!
چند وقت پیش عجیب از می می ناز خجالت کشیدم!!!
اخه یه تاپیکی بود که گفته بود دارم میرم پیش امام رضا هرچی میخواید بگید!!منم خواستمو گفتم بدون اینکه بدونم صاحب تاپیک کیه!!
وقتی کنجکاو شدم فهمیدم می می عزیزه!!خیلی خجالت کشیدم ازاینکه با سخاوت ازما خواسته بود خواسته هامون رو بگیم اما من براش دعا نکرده بودم بنابراین دعا کردم خدا سلامتی شو بهش برگردونه!
اما ازاونجاییکه حکمت خدا برای ما قابل فهم نیست خدا این فرشته زمین رو با خود به عرش برد!
روحش شاد
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
می می ناز
+1+2 1392/4/29 3:38 ب.ظ

مرگ حقه . مردن اتفاقی یا حکمت است یا قانون عزیز خلقت اگه یک اتوبوس به کسی بزنه و سر یارو از تنش جدابشه ولی همینطور زنده بمونه و بخنده آیا وحشت نمیکنین . آیا مادرش و برادرش و عزیزانش جرات میکنن بهش نزدیک بشن ؟ نه . چون خلاف قانون خلقته . اینها مرگهای فوری هستند که خدا بنا به حکمتی آن را میسر میکنه . . کی میدونه شاید منم با تصادف بمیرم ! اما این محبت خداست که فرصت میده از خواب بیداربشیم و میگه که زندگی به همین راحتی از دستت میره . ما ها که لب تیغ بیماریهای سخت هستیم خدا رو نرزدیکتر میخوایم . خالا دیگه دنبال اون دنیامون هم هستیم . دنبال کمال و و حس زیبای خوش بختی . معتقدم و قتی توفیق درمون میده که هنوز کارات تموم نشده و وقتش که برسه خودش راضیت میکنه و بعد میبره پیش خودش .

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=507327
*** نیستی و بهار هم بی تو ...سوء تعبیر یک زمستان است...!***