2777
2789
عنوان

تسلیت فوت مبی می ناز، عضوی از خانواده نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 52126 بازدید | 778 پست
خدا خودش کمک کنه ان شالهه

خودش که سختی هاش تموم شد
ولی خانوادش واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
خدا به بازمانده ها یه صبر بزرگی عنایت کنه
یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااااااااااای

باورم نمیشهههههههههههههههههه

========

خدایا رحمتش کن

دوستای عزیزم به همتون تسلیت میگم ........

انشالله روحش قرین آرامش باشههههههه

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
منم کرجم.
هرچی با خودم کلنجار میرم دل رفتن ندارم.
مثل شماها باهاش هم صحبت نبودم نمی شناختمش، فقط اسمشو زیاد شنیده بودم اما الان بازم انقدر حالم بده.
به همه دوستاش تسلیت میگم. نتونستم تو دعا برای سلامتیش همراه باشم. شرمندم، دیر فهمیدم. اما دعا می کنم فرزندانش عاقبت به خیر باشن و خواب راحت و آسوده ای داشته باشه و روحش تو بهشت ابدی آروم بگیره.
خودمم خیلی کوچیک بودم.6 سالم بود مادرمو از دست دادم دوست دارم برم تو مراسمش باشم اما خیلیییییییی سخته بچه هاشو تو اون حال ببینم. از دیشب مدام خودمو یادم میاد، نبود مادرمو وقتی خیلی کوچیک بودم، گریه هامو.
دلم بی تاب بچه هاش میشه.
انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.
بچه ها توروخدا حرفی نزنین از بچه هاش شاید بهتر باشه فقط یه تسلیت بگیم و تمام.....دختر خدا بیامرز کد کاربری رو داره میتونه وارد بشه و حرفامون رو بخونه و با این حرفا حالش بدتر میشه نگین دیگه کی قراره موهاشو شونه کنه و این حرفا....
تقریبا هرروز یه سر میام نی نی سایت وقتی تو تبادل نظر چشمم به عنوان تایپیک می می ناز میافتاد همیشه برا

سلامتیش ازته دل صلوات میفرستادم...

ولی با تقدیر خدا نمیشه جنگید فقط از خدا میخوام به خونوادش صبر بده ...آمیــــــــــــــن

نثار شادی روحش : الهم صل علی محمد وآل محمد عجل فرجهم
ما اصاب من مصیبﮥ الا باذن الله و من یومن بالله یهدی قلبه

آپلود عکس

عرض تسلیت به همه کاربران نی نی سایت و دست اندکاران نی نی سایت٬ از درگاه باریتعالی برای آن مرحومه رحمت واسعه و برای دو دردانه گرانبها و عزیزانشان صبر و توفیق الهی مسئلت می نماییم.

روزهای خوب خواهند آمد. شاید امروز نه، اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد
قسمتی از نوشته های مریم

راستی که برای رختخواب ساخته نشدم ...باید بلند شم ..تو چشم یک شیر نگاه کنم و نیرو بگیرم ...باید بلند شم ..کار من هنوز تموم نشده و هنوز به حمایت و عشق الهی معتقدم .... باید بایستم ...کفران نعمت هست اگه درد منو از زندگی بندازه ....به نام خدا دوباره می ایستم و ثابت میکنم که خدا در تمام یاخته هایم جاریست ...حتی آنهایی که بیمارند . ..من دنیای رویایی خودمو میخوام ....پر از عشق و شیرینی و اعتماد به خدا ....من یه اژدهایی طلاییم که جاودانه است و الان تو پوست یه انسان محدود شدم ...خودمو دوست دارم پس این محدودیت را هم باید دوست داشته باشم . چون به من اجازه حضور تو این دنیا رو میده ...

من متولد سال اژدهام ....اژدها مظهر تمام برتریهای زنده� بودن است ..مظهر میل به جاودانگی و خوشبختی .... مظهر برکت تام ...ویک افسانه است چون برای این همه قدرت نمیشه موجودی رو در قد و اندازه آدم پیدا کرد ....من یکی از اونهایی هستم که اژدهای درونم را میشناسم ...با چشمای زمردین� جذاب و بدنی حفاظت شده در قالب پولکهای درخشان طلا و نفسی گرم و زندگی بخش و تاجی از یاقوت سرخ و قلبی از عقیق....پیچیده در احساسی مخملی و خفاظت شده در عشق خدا ....�

+ نوشته شده در �پنجشنبه بیست و ششم دی 1392ساعت�10:42� توسط�مریم سعیدی مقدم� |� نظر بدهید
دوستان گلم دوستتون دارم
خدا رحمتش کنه دوست نازنینی بود از دیروز تا حالا دلم سختتتت گرفته خداوند به خانوادش صبر بده امین
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

خدا رحمتشون کنه تسلیت می گم
روحشون شاد
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها... گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935
شاید تنها یک ماهه که تاپیکش و خوندم.قبلا این تاپیک رو میدیدم اما حتی فکرشم نمیکردم که همچین داستانی داشته باشه.یه روز بازش کردم تا ببینم موضوع چیه که این تاپیک همیشه بالاست و واقعا متاثر شدم و براش دعا کردم.دیشب وقتی متوجه فوتش شدم تا صبح نتونستم بخوابم و همش تو فکرش بودم.کمتر از یکماه دیگه مادر میشم و حتی فکر اینکه نباشم تا بزرگ شدن پسرم و ببینم تنم و میلرزونه.دیشب تصمیم گرفتم بیشتر مواظب رفتارم و اطرافیانم باشم.واقعا دنیا ارزش خیلی حاشیه ها و ماجراهای روزمره ما رو نداره.تلنگری که از مرگ مریم عزیز خوردم واقعا تکان دهنده بود.روحش شاد و یادش گرامی.