2777
2789
متاسفانه امروز یکی از اعضا نی نی سایت بعد از تحمل بیماری و درد و رنج، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

درگدشت می می ناز را به همه اعضا نی نی اسیت خصوصا به دوستانش که ماه هاست به دعا و استغاثه مشغول بودند تسلیت می کویم.

امید آنکه با کوچ از این دنیا، رنج هایش تمام شده و بی گناه و پاکیزه به لقاالله پیوسته است.

برای شادی روحش فاتجه ای قرائت کنیم.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خیلی از شنیدن خبر فوتشون دلگیر شدم مخصوصا وقتی عکسشون رو دیدم خدا می دونه چه ارزوهایی برای ایندش داشت ... خوب با قسمت نمیشه جنگید امیدوارم روحش قرین ارامش باشه امین
انجام پروژه های دانشجویی با نازل ترین قیمت
خیلى دردناک بود
تاپیکشو فراموش نمیکنم،خدایا!

میدونم تمام کارات،حکمتى داره که از فهممون خارجه،پس لطفاً صبر همه ى ما رو زیاد کن.
سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍
خیلی از شنیدن خبر فوتشون دلگیر شدم مخصوصا وقتی عکسشون رو دیدم خدا می دونه چه ارزوهایی برای ایندش داشت ... خوب با قسمت نمیشه جنگید امیدوارم روحش قرین ارامش باشه امین
انجام پروژه های دانشجویی با نازل ترین قیمت
2810