2777
2789
عنوان

خواهش می کنم کمکم کنید بتا پایین

162 بازدید | 18 پست

سلام دوستان واقعا کلافه و عصبی شدم اگه کسی اطلاعات داره خواهش می کنم کمکم کنه

من روز ۳۰ پری بی بی چکم کم رنگ شد رفتم آزمایش معمولی دادم مشکوک بود روز ۳۵ رفتم تیتر دادم ۴۹ بود و از همون روز لکه بینی داشتم وبیشتر شد اما نه مثل پری مقدارش بیشتر از لکه بینی با خون قهوه ای که رفتم دکتر گفت هر چی هست داره دفع می شه و دوباره برام تیتر بتا نوشت روز ۴۰ یعنی دیروز  رفتم آزمایش بتا شده بود ۶۱ رفتم دکتر گفت چون رفته بالا ممکنه خارج رحمی باشه برام سونو واژینال نوشت که هیچی دیده نشد و گفت ضخامت دیواره رحمت ۱۲ هست و دوباره باید بتا بدی

حالا سه تا احتمال وجود داره حاملگی شیمیایی یا پوچ ،خارج رحمی یا بارداری سالم

خواهش می کنم کمکم کنید اگر کسی تجربه داره بهم بگه چی کار کنم 😭😭😭

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

هنوز لك مبينيد؟

من يبار اينجوري شدم بتا اول ١٠١ بتا دوم ١٤١ فقط ٣٠ تا رفت بالا به جاي دوبرابر شدن و مرتب هم لك ميديدم تا بعد از يك هفته هم خونريزي شديد كردم رفتم سونو تا ضخامت هم ٥ شده بود هيچي نبود 

اصلا نمي دونم پوچ بود يا شيميايي

خدایاشکرتتتتت 😍😍

من از سونو گرافی و دکتر پرسیدم که احتمالش هست بارداری سالم باشه هر دوتاشون سر تکون دادن و جواب درست حسابی ندادن رد هم نکردن

خونریزیم هم زیاد نمی شه به نظرتون زعفرون و گل گاو زبون و... بخورم شاید خون ریزیم زیاد شد و هر چی هست دفع شد؟

فقط از این می ترسم یه موقع بچه ای باشه من باعث سقطش بشم 

چی کار کنم به نظرتون ؟

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید صبر کنی. من تجربشو دارم. اگه درد پیدا کردی سریع برو دکتر چون ممکنه خارج رحمی باشه ولی اگه درد نداشتی بتا رو باید تکرار کنی تا یا بیاد پایین یا در حدی بره بالا که تو سونو یه چیزی دیده شه. رشد بتا خوب نیس احتمال زیاد خودش دفع میشه. واسه من که اینجوری شد

هنوز لك مبينيد؟ من يبار اينجوري شدم بتا اول ١٠١ بتا دوم ١٤١ فقط ٣٠ تا رفت بال به جاي دوبرابر شدن و ...

بله هنوز هست بیشتر از لکه ست اما مثل پریود نیست

عزیزم برای من اتفاق افتاد خارج رحمی بود،شاید واسه شما پوچ باشه.ساک حاملگی دیده نشد؟درد قسمت لگن یا پ ...

نه هیچ چیزی ندید نه داخل رحم نه خارج رحم

نه درد ندارم

بله هنوز هست بیشتر از لکه ست اما مثل پریود نیست

احتمالا خودش دفع ميشه ان شاالله خيلي زود زود دلتون شاد ميشه 

من حتي لك مي ديدم شياف هم ميزاشتم با وجود بتا كم زوري ميخواستم نگهش دارم ولي با وجود پروژسترون هم خونريزي كردم و تمام

خدایاشکرتتتتت 😍😍
بنظرم دکترتون درست گفتن چون رفته بالا ولی خیلی کم احتمالا خارج از رحمه😔، صبر نکن اگه این دکترت خوب ...

پیش سه تا دکتر رفتم تا حالا هیچ کس چیزی نمی گه همشون شک دارن

پس به نظرتون بارداری منتفیه از خودم زعفرون و گل گلوزبان و.. بخورم شاید بتا پایین اومد

احتمالا خودش دفع ميشه ان شاالله خيلي زود زود دلتون شاد ميشه  من حتي لك مي ديدم شياف هم ميزاشتم ...

دقیقا منم همینطور. چقد عذاب کشیدم و چقد اشتباه کردم که هی الکی شیاف گذاشتم و خودم رو اذیت کردم

تشخیص خارج رحم خیلی سخته،من حدود دوازده تا سونو دادم تا مشخص شد،برو یه سونو واژینال بده که کارشون خو ...

احتمالا باید همین کار رو بکنم اینجا که رفتم رو دکترم معرفی کرد خیلی هم شلوع بود برای هفته بعد وقت می داد باکلی التماس دیروز برام انجام داد

2810