2777
2789

من خودم يه دختر دارم الان ٩ هفته باردارم شوهرم ميگه اين بچه ديگه پسر استرس دارم كه تو ذوق شوهرم بخوره😩😢😳🤭

دختر دوس داشت یه دختر و پسر باردارم

یعنی میشه؟؟؟  ای خدا یعنی میشه یه روز صبح بی بی چک بزنم و ببینم مثبت شده  یعنی میشه برم آزمایش و بگن خانوم مبارکه بارداری  یعنی میشه یه نی نی بیارم که بشه ثمره عشقمون  یکی که از وجود منو عشقم باشه هر روز توی دلم رشد کنه یعنی میشه  توکل به تو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من براش فرق نداره به گفته،خودش ولی حس میکنم پسر دوس داره

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

شوهرتون هنوز به این درجه از کمال و شعور نرسیده که جنسیت بچه مهم نیست؟؟

خدایا بنده هات چرا انقدرررر ناشکرن. 

منو و شوهرم آرزو داریم ۱دختر داشته باشیم درآینده و شوهرم همیشه میگه خدا بهم ۱ دختر بده همه زندگیم رو بریزم به پاش.  اونوقت همسر شما به فکر اینه مثلا  دومی پسر نشه بخوره تو ذوقتون و.....

تاسف.‌

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏

من شوهرم دوست داشت دوقلو دختر و پسر داشته باشیم پسره بزرگتر از دختره باشه پسرمون شبیه اون باشه دخترمون شبیه من حالا ما اصلا ژن دوقلویی هم نداشتیم خلاصه خوش اشتها تشریف داشتن 

بچه ها من خاله هام دو قلوان عموهای مامانم هر کدوم ی جفت دوقلو دارن

بنظرتون ممکنه بچه منم دوقلو بشه؟

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️