2777
2789
عنوان

دوستان چرا پسر یک نیم ساله ام مرتب مریض میشه؟کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 64 پست
عزیزم دکتردرست گفته وزن پسرتون عالیه و است میگه اگه جدول رشدونگاه کنی توسه سالگی بایدسیزده کیلونیم ب ...

خب پسرم وزن بدنیا اومدنش خوب بود چهار بود .و پر وتپلی بود اما الان چیزی نمیخوره استوپه.ممکنه بعد دندون دراوردن خوب باشه الان چهار تا همزمان درمیاره .کلن پسرمن چهار تا دندون همون هشت نه ماه دراورد دیگه استوپ کرد تا الان دوباره چهار تا باهم داره درمیاره

مادرشوهر من تنها کاری که.میکنه بازی با بچه ست.فقط میشینه ادا درمیاره.ولی پوشک و بهداشتو غذای خوب و ا ...

ادا در میاره وای چه جالب. پ پوشک یادش میره .خب اگر سواد داره .و بهش برنمیخوره توی کاغذ بزرگ بنویس جلوی چشمش باشه که پوشک تعویض شد ای مامان بزرگ گرامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از,وقتی غذای سفره میدم بیشتر مریض شد.تا ۹ ماهکی اصلا مریض نشد.از,۹ ماهگی دیگه بکوب مریضه.اره از غ ...

دقیقا تا نه ماه مرخصی زایمان بودم بخدا مریض نشد دقیقا سه هفته بعد از کار رفتنم

بیمارستان بستری شد از تب بالا

ادا در میاره وای چه جالب. پ پوشک یادش میره .خب اگر سواد داره .و بهش برنمیخوره توی کاغذ بزرگ بنویس جل ...

روزی هزلر بار میگم ولی دروع میگه عوض کردم.متاسفانه خیلی بهم دروغ میگه.اصلا حرفمو گوش نمیده کار خودشو میکنه فقط.خیلی خیره ست

دختر من الان ۱۶ تا دندون داره.از,پنج ماهگی داره درمیاره

نه پسر من توی دندون کند هست .

الان چهار تا بلا داره .دو تا پایین.

اها میشه شش تا

و چهار تا همزمان داره درمیاره نوک زدن 

من برا این بچم از روشای سنتی استفاده میکنم وعاااالین بستگی داره مثل اوایل من قبول نکنین و عین دختر ا ...

مثل چی ؟

راستی من هم طب سنی ا=هم اجرا میکنم .الان اسهال بود این سری .با سرنگ خاک شیر کاسنی میدادم.یا چارتخمه با سرفه اش.بزور با سرنگ

ولی فعلا اون شربتو قطع کردم و به جاش شربت زینک پلاس  بهش میدم.چون دخترم بدغذاس و ریزش مو هم پیدا کرده.دکتر گفت زینک پلاس هم باعث قوی شدن سیستم ایمنی میشه و هم افزایش رشد مو وافزایش اشتها و....میشه.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک
2810