2777
2789
عنوان

دورهمی حضوری مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 25832 بازدید | 325 پست
سلام مامان عزیز برای دورهمی مامانا محدودیتی وجود ندارد فرزندتون هم می تونن در کنار مربی های ما در ...

من و دختر شش ماه ام هم میتونیم بیایم

همسرم چطور؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
سلام عزیزم.این دورهمی بازه سنی داره؟دختر من حدودا دو سالشه.میخوام ببینم شرایطی اونجا واسه نگهداری کو ...

سلام مامان عزیز

بله اینجا ما یک پلی هوس و مربی های مهربون داریم که می تونین دخترتون رو بهشون بسپارین و خودتون در دورهمی شرکت کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دختر من شش ماه و نوزده روزشه منم میتونم شرکت کنم 

سلام مامان عزیز

هدف ما این است که شما بدون دغدغه در دورهمی حضور داشته باشین و بتونین از همصحبتی و دور هم بودن لذت ببرید.

و فکر می کنیم که اگر دخترتون رو همراه خودتون بیارین در جلسه دورهمی، عملا شما و سایر دوستان امکان استفاده از دورهمی رو نداشته باشین.

اگر فکر می کنید که دخترتون 2 ساعت بدون شما در پلی هوس و کنار مربی می مانند، حتما تشریف بیارین، از دیدنتون خوشحال می شیم

سلام.دوستان این برنامه در مورد زنان باردار و مادران هست. من عقدم و در شرف رفتن سر زندگی. دوست دارم ی ...

سلام
این برنامه صرفا برای مادران یا افرادی که باردار هستن نیستش
برای هر خانمی کاربرد داره
اما اختصاصا برای بحث های قبل از عقد و نامزدی و ... نیست
امیدواریم بتونیم با موضوع های اختصاصی هم این برنامه رو داشته باشیم

یه سوال دیگه اینکه باباها نمیتونن بیان

سلام
برای حضور بابا ها مانعی نداریم
اما در روند این برنامه ها که یک سال هر ماه هستش
حتما دورهمی هایی به صورت اختصاصا زنانه و یا به هم راه همسر هم خواهیم داشت
امیدوارم برنامه های اولیه مورد توجه و استقبال قرار بگیره تا بتونیم با هماهنگی قبلی برنامه ها رو پیش ببریم
هدف اینه که یک گردهمایی منسجم ماهیانه با همراهی دوستانمون در خانه کودک وارش داشته باشیم

سلام برای حضور بابا ها مانعی نداریم اما در روند این برنامه ها که یک سال هر ماه هستش حتما دورهمی های ...

ساعت خیلی بدی هستش

ایکاش اخر هفته بود و اینکه دختر شش ماهه من فکر نمیکنم اجازه استفاده از برنامه هاتون رو بده بهمون

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
سلام من فردا چهل هفته کامل میشم ولی هیچ دردی ندارم چیکار کنم

😐😐😐😐

2810