2777
2789
عسل عزیزم واقعا سختههههههههههههههههههه....امیدوارم بتونی صبر داشته باشی...امیدوارم ...چون میدونم...این صبر کار هر کسی نیست...گرچه کاملا مشخصه چقدر قوی هستی...همه ی ما نی نی سایتی ها فقط میتونیم بگیم خیلی سخته....ولی بازم نمیدونیم چقدر سخته..............الهی زود زود هم خودت هم همسرت شاد شاد بشیدددددددددددددددددددددددددد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عسل جون
از صمیم قلب بهت تسلیت میگم.شاید باور نکنی و حق هم داری ولی به خدا از هفته گذشته تا الان من هم دلم عزاداره،به خدا راست میگم
خدا بهتون صبر بده،همیشه سر نمازهام یادتون میکنم و از خدا میخوام صبر بهتون بده
عسل جون حال همسرتون چطوره؟شما الان دیگه بیشتر از قبل باید به هم برسید و هوای همو داشته باشید
غم خیییییییییییییییلیییییییییییییییییی بزرگی عزیزم ولی اجازه نده از پا درتون بیاره
عسل جان نمی دونی چی باید بگم ولی با خواست خداوند نمیشه مبارزه کرده همان طور که مامان فرشته ها گفته از حالا به بعد تو و همسرت خیلی باید هوای همو داشته باشید و از خدا می خوام که بهتون صبر بده
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
وای عسل جونم بمیرم برات خدابهت صبربده ان شاءالله خداعوضشو بهت بده فامیل ما هم خیلی افسرده بود کتلت تو گلوی بچه یکسال و 4ماهش گیر کرد جلوی چشم همه جون داد خداچند ماه بعد بهشون یه دختر مامانی داده الان که بچه دنیااومده نمیدونی فامیلمون چقدرخوشحاله خداان شاءالله به شما اول صبر و بعد دوباره مامانتون کنه الهی امین عزیزم
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم
عسل خانم از اعماق وجودم درکت میکنم چون منم مثل شما تازگی پسرم رو از دست دادم با این تفاوت که مهراد پسرم 2 سالش بود . یه عالمه خاطره دفن شد اما امید به خدا تنها مرهم دلامونه اینو مطمئن باش که اگر لایق و صالح باشیم میتونیم توی اون دنیا ببینمشون.میخواستم بدونم درینا هم مثل پسرم قطعه فرشتگان بهشت زهرا دفن شده؟
مثل آنکه شاهرگ احساسم را زده باشی ..بند نمی آید دوست داشتنت
عسل و فرزانه ی عزیز شماها مادرهای بهشتی هستین که حالا عزیزانتان پیش خدا شفیع شماها هستن انشاالله که صاحب اولاد دیگری بشوید و صحیح و سلامت به زندگی ادامه بدهید داغ شما خیلی بزرگه ولی از خدا میخوام صبرتون رو زیادتر بکنه.
CafeMom Tickers