2777
2789
عنوان

*تاپیک دانشجویان محترم ارشد*

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان زهرا جون کارهای پایان نامت چه جوری پیش میره؟شروع به نوشتن کردی؟از استاد راهنمات راضی هستی؟ آخه استاد راهنما نقش خیلی مهمی داره توی به سرانجام رسوندن یه پایان نامه
دوستای خوبم سلام و همگی اوقات خوشی داشته باشید عزیزان مشکلی برام پیش اومده سردوراهی ام من دوتا پسر 5 و سه و نیم ساله دارم شاغل هم هستم از صبح تا عصر سرکارم همسرم هم خیلی کم به من توی امور خونه کمک میکنه شانسم امسال که امتحان ارشد دادم دولتی قبول شدم ی شهری که دو ساعت از ما فاصله داره نمیدونم برم یا نه ؟ از لحاظ کاری و حقوقی خیلی به دردم نمیخوره خودم دوست ندارم برم بخاطر بچه هام چون شاغل بودنم باعث شده خیلی براشون کم وقت بزارم و خیلی حوصله شیطنت اشون رو ندارم ازخودم بدم میاد بعضی مواقع که بداخلاقی میکنم باهاشون حالا که قراره درس هم اضافه بشه که دیگه بدتر احساس میکنم نمیکشم و ارزششو نداره ولی همکارام میگن برو حیفه دولتی ارشد قبول شدی به نظر شما چیکار کنم ؟خیلی دودلم از طرفی اگه رفتم بایدواقعا وقت بزارم خیلی سخت میگیرن
2810