2777
2789
عنوان

*تاپیک دانشجویان محترم ارشد*

468 بازدید | 114 پست
سلام دوستان عزیز من این تاپیک رو زدم که این دو سال رو با همدیگه شروع و سپری کنیم و از نجربیات همدیگه توی این مدت استفاده کنیم به خانمای محترمی که دانشجو اند یادرسشون تمام شده خیلی خیلی نیازمندم برای انتقال تجربیات.باعث افتخارم هست اگه تشریف بیارید وبا حضورتون این محفل رو گرم نگه دارید. سرا پا گوشم برای شنیدن هر نکته ای که فکر میکنید ممکنه در حال حاضر و یا در آینده برامون مفید باشه. و از دوستانی که تازه ارشد قبول شده اند دعوت میکنم تشریف بیارند که این دو سال رو به نحو احسن به اتمام برسونیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه 2 سال مونده کارشناسیمو بگیرم
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ترم یک خیلی مهمه مونی جون اکثر درسای پایه مال همون ترم یکه اگه بتونید نمره های عالی بگیرید تمومه من ترم یک 10 واحد داشتم هر سه تا درسمم پایه بودن خداراشکر خوب شدن ترم دو برات راحت تره تابستون سال ایندم که کلا میره واسه نوشتن پروپوزال و تایید شدنش ما دفاع باید میکردیم از پروپوزال چند وقت پیش تاییدشو گرفتم خداراشکر ترم سه ما دیگه درسامون اختیاری شدن این ترمو تموم کنم فقط میمونه پایان نامه ام و سمینار
السلام علیک یا امام حسن مجتبی (ع)
2810