2777
2789
عنوان

ازدواج مردی که قبلا چدا شده

780 بازدید | 33 پست

سلام 

دوستان گرامی به نظرتون مردی که قبلا جدا شده بهتر نیست با یه خانومی ازدواج کنه که اونم قبلا جدا شده اینجوری به نظرتون هم دیگه رو بهتر درک میکنن و زندگیشون بهتر میشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لزوما اینطور نیست هستن  مردایی که با دختری که ازدواج قبلی نداشته ازدواج میکنن

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
بهتره .منم و همسرم ازدواج دوممونه .خیلی کوتاه میام هر دو 

بچه ندارید؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بنظرم صد در صد بهتره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

اره باید زن شوهر طلاق گرفته بگیره من مجرد بودم شوهرم قبلش زنه عقد کرده داشته من خبرنداشتم خودشونو اینطوری جازدن شناسنامشم نو کردن هیجی دیگه بعدعروسی فهمیدم الان دوازده ساله گذشته اصلا ارامش ندارم حسه اینکه بااون زنه همه جوره رابطه و...داشته عذابم میده محال بود زنه مردی بشم که گذشته ای داشته چرامن انقدر بدبختم حداقل اگرراستشو میگفت رفتارام تو بله برون وعقد ودوران عقد سنجیده تر بود هرگندی زدن وحرفی زدن گذاشتم پای پاکی وخامی وبیخبریش دیگه نمیدونستم که اقا زن داشته 😢😢😢😢😢

بچه ندارید؟

نه همسرم کلا با عقد و ازدواج و طلاق هشت ماه زن داشت منم با نامزدی اینا کلا سه سال 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

به نظر خودمم اگه همسر هم قبلا جدا شده باشه بهتر میتونن هم رو درک کنن و با هم کنار بیان

شاید اگه مرد با یه شخص مجرد ازدواج کنه و بعدا مشکلی پیش بیاد همسرش اولین چیزی که بهش بگه اینه که حتما تو مقصر بودی که توی ازدواج اولت هم جدا شدی