2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک کارشون عالیه

کلینیک شون شهرآرا ۸۸۲۶۷۰۴۰ ؛ ۸۸۲۶۷۰۶۸

در ضمن ایشون مدرس دانشگاه هستند و وقتشون اکثرا پر هست شماره تماس ایشون ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ برا هماهنگی جهت درمان ومشکلات کودک می تونید باهاشون صحبت کنید که ایشون هم اغلب پاسخگو هستند

بچه جاری من دوسال و پنج ماهشه چنان شلوغه ک نگو یک جا بند نمیشه میدوه همه جی رو پرت میکنه میندازه دره کمدارو باز میکنه جیغ میزنه تلوزیونو تکون میده مبلارو بر میگردونه از روی مبل میپره قندونو پرت میکنه 

بااین وجود یک کلمه هم حرف نمیزنه 

بنظرتون بیش فعالی داره

همه این کارارو توی یک دقیقه انجام میده برا همه چی هم جیغ میزنه بغل ادمم اصلا وانمیسه ازشیر هم نتونسته بگیردش مادرش فقز موقع خواب ثابته البته بعضی بچه ها شلوغ میشن میدونم ولی این این کارارو پشت سر هم و.مدام انجام میده یعنی همه بسیج میشن براش دیگه چند بار خودشو زده ب ستون کبود شده

خب ب پدر مادرش بگیم ک قبول نمیکنن خواهر شوهرمم میگفت نمیشه چیزی گفت بهشون ولی اینجوری دوران مدرسش سخ ...

اره قبولش سخته  پیش شما قبول ندارن ولی خودشون میدونن که مشکل داره   بهتره هر چه زودتر ببرنش دکتر  طفلک گناه داره  با یه تست مغز و چند تا آزمایش میفهمن چه مشکلی داره و مشکلشو برطرف میکنن شایدم جواب همه  آزمایشاش و تستاش عالی بود ولی حداقل خیالشون راحت میشه و با قاطعیت میگن مشکل نداره که دراونصورت میفرستنش کلاس فرزند پروری تا بدونن چه جور باید با همچین بچه هایی رفتار کرد تا درست بشن

پسر من یه دکتر تشخیص اشتباه داده بود و گفت بیش فعاله بدون هیچ تست و آزمایشی بعد بردمش پیش یه دکتر عالی که همه جور دستگاه پیشرفته واسه اینجور مشکلا داشت و تشخیصش این بود که بیش فعال نیست و اضطراب داره و اختلال یادگیری  

کلاس مشاوره براش گذاشت و  در کنارش با مصرف قرص  اضطرابش که برطرف شد و اختلال یادگیریش هم تا 80درصد برطرف شده خداروشکر