2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
آره دوماهه. ببین اگه ورزش میکرم که حتما به بیش از 10 کیلو میرسید.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی نازه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
میخواستم بهت بگم چه با مزه بوده موهاش. اگه خواستی کوتاه کنی چتری براش نذار. بذار جلوی موهاش هم بلد باشه که راحت با یه تل زدن کنار بره و هر روز مجبور نباشی چتری هاش رو کوتاه کنی.

سلام سارا جون خوبی؟
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
شما با هم اس ام اسی حرف میزنین جوابش رو اینجا مینویشین بلاها.

حتما سعی خودم رو میکنم که تو حلقشون کنم.

آره شنیا رو بگو. فکر کنم از بس حلوا بخوره چاق بشه . هههههههههههههه
اخه سونو نوبت نداشت از 26 به بعد نوبت داشت دقیق یه روز قبل رفتن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نهههههههههه
دختر من هم پلو قاطی رو سخت میخوره ..اما از صبح همش قاطی کار کردمش ...که شاید بخوره ..
دیروز هم شامی گذاشته بودم ..به زور ازش کمک گرفتم ..در اوح ناباوری خورد
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
آپلود عکس
آپلود عکس
ببینید سر در میارید فکر کنم یه کم عفونت ادرار داشته باشه بقیشم نمیدونم
2810