2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
دوستان عزیز تمنا می کنم فقط 5 دقیقه از وقتتون رو بذارید

تا برای پیدا شدن (محمد طاهای عزیز ) دعا کنیم

به خدا درد آوره یه بچه شر خواره رو دزدین ، اینم وبلاگشه http://www.92329.blogfa.com/

ختم 124 هزار تا صلوات

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=522582&PageNumber=1

ذکر ( یاشهید )

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=525452&PageNumber=1

اجرتون با امام زمان .
دیشب گوش و سینوزیتم داغون بود ..صبح رفتم دکتر ..امپول و انتی بیوتیک و.....

یه سوال ؟
دندون قروچه به تنهایی میتونی عامل انگل باشه ؟ سارا شبها بعضی مواقع دندون قروچه داره ....
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام....

آخه اصلا بخودت نرسیدی زودی دوباره روزه گرفتی دخترم...

اطلاعات پزشکیم کامل نیست ولی شنیدم انگل دارا خیلی خیلی میخورن غیر عادی..بد نیست با دکتر مشورت کنی ولی فکر نکنم تنها دندان قروچه نشونه انگل باشه...

تازه منم زیاد میخورم غیر عادی شبا دندان قروچه نمیکنم انگل ندارم...آهان زیاد میخورن و لاغرن...من چاقم..خخخخخ
بچه ها حالم گرقتهههههههه
صبح متوجه شدم
روی گلو سروش سمت چپ
یه غده زده که دست میزنم این طرف
و اونطرف میره
ساعت6پیش دکترش نوبت گرفتم
اعصابم بهم ریخته شدید
دعا کنید فقط یه غده چربی باشه
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
بچه ها حالم گرقتهههههههه
صبح متوجه شدم
روی گلو سروش سمت چپ
یه غده زده که دست میزنم این طرف
و اونطرف میره
ساعت6پیش دکترش نوبت گرفتم
اعصابم بهم ریخته شدید
دعا کنید فقط یه غده چربی باشه
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
بهناز جان ان شا... که چیزی نیست
ما رو بی خبر نذار

فائزه ...برام خیلی عجیب بود رفتار اون خانم که اینقدر راحت سوالش رو پرسیده بود ..والا بخدا من اینقدر با شما راحتم با آجیم راحت نیستم تازه اگر هم بخوام چیزی سر شوخی بهتون بگم که دیدین چطوریی میگم الفاظ نخودکی خنده دار استفاده میکنم ...اما این خانم ...
بعدشم در عجبم از بعضی ها که تو قرن 21 همه حداقل دیپلم رو دارن نمیدونن یه جایی هست برای پاسخگویی مسائل شرعی ...
من حتی اگه بدونم هیچ خواننده ای هم نمیاد جملاتم رو بخونه حاضر نمیشم اینجوری حرف بزنم ..چه برسه مطمئن باشم مردای عبس و بیهوده توی سایت ما ول میچرخن
چه میدونم شایدم کارش درست باشه ...ولی اینقدر بیحجب و حیایی برام عجیب بود ..وگرنه موضعش برام عجیب نبود خواهر
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سلام. شب به خیرپری جان بیخیال اینجا ظاهرا پر شده از اینجور آدما و سوالها.
یارو میگه درد دارم. ممکنه درد زایمان باشه? .....نمیدونم چجوری تو همچین شرایطی به ذهنشون میرسه بیان اینجا و وقت صرف کنن و تاپیک بزنن و منتظر جواب هم باشن.

بهناز جان امیدوارم چیزی نباشه. شاید هم اوریون گرفته و غغد لنفاوی اش متورم شده
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
جالبه خانم کوچیک
سه باررررررررررررررررر ایین تاپیک رو در سه روز مختلف زده
و هر سه بار هم با همین عنوان زده
بخدا بعضی ها عقل ندارن ...
یا شایدم فکر میکنن دیگران بی عقلن و بقیه رو به سخره میگیرن

بهناز کاش یه خبری چیزی میدادی
برادر منم زیر بغلش تقریبا دو سه سالش بود یه چیزی مامانم لمس کرد برد دکتر و تست و این چیزا خدا را شکر چیزی نبود ..الانه زن داره بچه داره ها ...ولی درش هم نیاورد ..تشخیص دادن چربی هست..گفتن اکثرا چربی ها جذب میشن ولی مال داداشم جذب نشد و اذیتش هم نکرد
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سلام دوستان
مرسی از دلدازیتون
دکترش یه آز خون نوشت
و یه رادیولوژی
رادیولوژی یک شنبه حاضر میشه
آز خون رو هم فردا صبح ناشتا باید ببرمش
انشآلله که خیره
2810