2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752709 بازدید | 19721 پست
سلام به همه مامانهای گل
مامان روناک جون خواهش میکنم . دختر گلت را ببوس ، عزیزم

مهسا جون فکر می کنم خیلی باید با بچه ها صحبت کنی و همین طور که دوست عزیزمون گفته براشون شعر بخونی و قصه بگی . و وتی اونها لجبازی میکنند سعی کنی آرام باشی و عصبانی نشی . دوقلوهات را ببوس
سلام به همه مامانها
مامان روناک عزیز درباره نحوه آموزش کلمات به کسری که سوال کرده بودید ، ظاهرا یک محصول به نام تراشه های الماس وجود دارد که با همین روش آموزش کار می کند ولی من نمی دونستم . یک تاپیک توی همین سایت به نام تراشه های الماس وجود داره اگر دوست داشتی بد نیست سری بهش بزنی
دختر گلت را ببوس عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من رکسانا هستم
کارمند هستم دو تا پسر دارم یکی از اونا متولد فروردین 85 است
اسمش هم محمد مهدی است
می خواستم از این طریق اعلام کنم کانون پرورش فکری کودکان تاتر سفید برفی را اجرا می کنه
خیلی موزیکال و قشنک است
اگر خواستید رزرو کنید 9 بهمن ساعت 10 صبح اجرا داره بعدش هم گریم بچه ها و عکس و اینها داره
من هم رزرو کردم اگر خواستید بیایید بگین تا با هم از نزدیک آشنا بشیم
من از مامان رژین هم خیلی خوشم میاد و دوست دارم از نزدیک ایشون را ببینم
خیلی اکتیو هستند و نظرات شون را در مورد اسباب بازی بچه ها خیلی برام جالب بود
راستی شماره تلفن رزرو تاتر
09196321636 خانم امیری
قیمت بلیط هم 5 هزارتومان است
به امید دیدار
دختر من اسمش عسل هست از ساعت 4 تا 8مره مهد کودک 4تا سوره حمدوکوثروعصروتوحید را با دعای فرج راحفظ است تراشه های الماس رو براش کار میکنم مرحله اول رو تموم کردیم و می تونه 24کلمه رو بخونه مرحله دوم رو تازه شروع کردم 5کلمه و جمله اونم یاد گرفته اعدهد را تا 10 به فارسی و انگلیسی بلده رنگها رو هم به فارسی و انگلیسی میگه شعر زیاد حفظه و میشه گفت فرهنگ لغتش کامل شدهدر کل زود به حرف زدن افتاد
راستی ماریا جون تو پستات خوندم که ایران نیستی و حروف رو به پسرت یاد دادی اونجا نظرشون در مورد یادگیری اینجور چیزا چیه اینجا که همه ادمو مایوس می کنند راستی یکی از بچه ها به نام RAگفته بود تراشه های الماس رو کار کرده بچش هم الان میره مدرسه و مشکلی نداره می شه بیاد بیشتر بگه که ایا دخترش تونسته جهشی بخونه چه مدرسه ای میره ? مرحله رو کار کرده
سلام به همه دوستان
کجائید ، سه ساله های عزیز خوبن ؟

مهسا جان خوشحال میشیم شما هم بیائی اینجا و از کوچولوت برامون بگی
مریلا جان کجائی ؟ گل پسرت چطوره ؟ چیکار میکنه ؟
کسری تو کلاسهاش پیشرفت خوبی داشته ، کلی شعر و کلمه های انگلیسی یاد گرفته . علاقش به نقاشی بیشتر شده البته با رنگ انگشتی ،
یه چند روزی میگفت دلم درد میکنه که همراه با یبوست هم بود دکتر گفت بخاطر اینه که شیر زیاد میخوره ، فعلا شیر رو قطع کردیم خدارو شکر بهتر شده ...