2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752709 بازدید | 19721 پست
سلام به همه مامانهای گل
مامان روناک عزیز من این روش را از یکی دوستانم که سالها تجربه کار در مهدکودک ها را دارد یاد گرفتم . البته در مهد کسری هم به همین روش یاد می دهند ولی مثلا ماهی یک کلمه ولی من با کسری کلمات بیشتری کار می کنم .
در مهد کسری یک کتاب انگلیسی داره که اسامی حیوانات و میوه ها توش هست و شکل آنها ،که بعد از آموزش شکلها را رنگ می کنند ولی نوشتن ندارند . آخر هر ماه هم برگه انگلیسی را به ما می دهند تا با آنها کار کنیم و بچه ها عکس های برگه ها را رنگ کنند .
کوچولوهای نازتون را ببوسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان کسری (مرجان) جون و مامان کسری ممنونم از هر دو تون
اسم کتاب انگلیسیشون چیه مرجان عزیزم؟؟؟؟

اما در مورد موسیقی ،آموزش موسیقی رو من میتونم به نظرتون از الان با دخترم شروع کنم یا زوده؟؟؟؟؟؟ چون شوهرم میگه الان بهش یاد بده اما به نظر من هنوز زوده

مامان روناک عزیز
اسم کتاب انگلیسی کسری را نمی دونم . چون کتابها را خونه نمیارن . آخر هر سه ماه یک جلسه می گیرن و کتابها و دفتر هاشون را برای یک روز به ما می دن تا کارکرد سه ماهه بچه ها را بدونیم .
برای موسیقی من یک بار کسری را بردم تست ولی نظر مربی آموزشگاه موسیقی این بود که زودتر از 4 سال برای بچه ها موسیقی را شروع نکنید که من هم قبول کردم . توی مهد هم بچه هایی که یک سال از کسری بزرگتر هستند جز کلاسهاشون موسیقی هم دارند .

مهسا جون من از یک دکتر اطفال سوال کردم گفت پسر ها تا 3 سال و نیم و دختر ها تا 3 سال اگر درست صحبت نکنن موردی نداره . کسری هم بعضی از حروف را بد تلفظ می کنه مثل حرف س و یا حرف ک . البته در بعضی کلمات درست می گه و توی بعضی دیگه بد تلفظ می کنه . من وقتی با هم تنها هستیم سعی می کنم حرف زدنش را تصحیح کنم
سلام .من مامان کیان هستم .الان 3 سالش هست .مهد میره.خوشحال میشم به من بازی های فکری خوب رو معرفی کنید؟ تا بیشتر باهاش کار کنم.اون الان به تلویزیون خیلی علاقه نشان میده.!
سلام به همه مامانهای گل
مامان روناک جون خواهش میکنم . دختر گلت را ببوس ، عزیزم

مهسا جون فکر می کنم خیلی باید با بچه ها صحبت کنی و همین طور که دوست عزیزمون گفته براشون شعر بخونی و قصه بگی . و وتی اونها لجبازی میکنند سعی کنی آرام باشی و عصبانی نشی . دوقلوهات را ببوس
سلام به همه مامانهای گل
مامان روناک جون خواهش میکنم . دختر گلت را ببوس ، عزیزم

مهسا جون فکر می کنم خیلی باید با بچه ها صحبت کنی و همین طور که دوست عزیزمون گفته براشون شعر بخونی و قصه بگی . و وتی اونها لجبازی میکنند سعی کنی آرام باشی و عصبانی نشی . دوقلوهات را ببوس