2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752709 بازدید | 19721 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه
مامان کسری عزیز خوش اومدی . در مورد مفاهیمی که پرسیده بودید پسر من خیلی وقته که این چیزها رو میدونه به نظر من شمردن اعداد تا 10 و این مفاهیم خیلی ابتدائی میاد پسر من با وجود اینکه مهد نمیره الان داره نوشتن رو یاد میگیره (اعداد و حروف) مفهوم اعداد 1 تا 10 را بلده.من دخترم که20 ماهشه هم میتونه 1 تا 10 رو بگه الفبای انگلیسی را هم کامل می خونه
آرتین جون
بچه های من هم ناخن می خورند. پسرم البته کمی بهتر شده ولی پسر شما خوبه ناخن اشاره نداره ، دختر من هیچ کدوم از انگشت هاش ناخن نداره. راجع به خمیر و رنگ نگران نباش چون قبلاً که من با دکتر مشورت کردم ، دکتر گفته این جور بچه ها هرچقدر دستها و انگشت هاشون بیشتر درگیر و مشغول چیز دیگه ای باشه بهتره و کمتر به سمت دهنشون میبرند.
مامان کسری(مرجان) جون خوش اومدی
من کاملا با حرفت موافقم ، من به دخترم با یک سری کتاب پیش دبستانی مفاهیم (بلند-کوتاه-نازک-ضخیم-داخل-خارج-کم-زیاد ...)
همه رو یاد دادم و اونم به خوبی یاد گرفته همینطور اشکال هندسی 4 تاشو بلده (مربع-مستطیل-مثلث-دایره)
به نظر منم یاد گرفتن این مفاهیم خیلی مهمه
در مورد اعداد هم غیر از شمارش که بلده مفهومش رو هم یاد دادم خیلی خوب یاد گرفته ولی هنوز هم دارم روش کار میکنم
قصه گویی-آموزش میوه ها و حیوانات و پرندگان هم به نظر من مهمه من خودم دارم این ها رو بهش یاد میدم که غیر اسامی میوه و حیوانات و پرنده ها بگه که مثلا طوطی جز پرندگان است.......

البته دختر من مهد نمیره و من دقیق نمیدونم تو مهد چه چیزهایی آموزش داده میشه
و خیلی دوست دارم بدونم تو مهد به بچه ها چه اموزشهایی میدن؟

اما در مورد حروف الفبا من کاملا مخالفم من خودم چند تا از حروف را بهش یاد داده بودم حدود 10 تا اما پشیمان شدم
و دیگه ادامه نمیدم چون دوستم که بچه اش دبستان میره معلمشان گفته روش آموزش الفبا خیلی مهمه و هر چی الان یاد بگیرن پاک کردنش سخته مثلا آ (ا با کلاه ) اشتباهه و باید بگین ( ا اول)
یا مثلا ب با کسره گفتن اشتباهه باید ب سکون گفته بشه چون ب با کسره= به

و من دیدم واییییی بهتره هیچی الان یاد ندم خودش مدرسه که رفت با نحوه صحیحش الفبا رو یاد میگیره
سلام مامان روناک عزیز
ممنون از خوشامد گویید
من هم سعی میکنم میوه ها و حیوانات ... را به کسری یاد بدم. من به کسری الفبا را آموزش ندادم . همین طور که میگید روشهای آموزش خیلی فرق کرده . حتی اسم های انها هم عوض شده . ولی جدیدا دیدم که به بچه ها کلمه یاد میدن . من برای کسری کلمات را با رنگ قرمز نسبتا بزرگ مثلا کاغذ 20*20 می نویسم و با بازی آنها را بهش یاد میدم . البته سایز و رنگ کلمه مهم است . کلماتی مثل بابا و مامان و اعضای بدن . حالا کسری توی کتاباش و روزنامه کلماتی را که یاد گرفته می خونه .
کسری از شهریور امسال مهد میره توی مهد کلاسهای نقاشی و سفال و ژیمناستیک و قرآن و انگلیسی و کارگاه علوم و کارگاه ریاضی دارن .
مامان کسری (مرجان) جون
میدونم شما الفبا رو آموزش ندادید ، یکی از بچه ها که الان یادم نیست کی بود گفته بود آموزش الفبا رو یاد داده یا داره یاد میده که من به نظرم ما بهشون آموزش ندیم خیلی بهتره چون الان روشهای آموزش خیلی فرق کرده و الان به نظرم یاد گرفتن الفبا ضرورتی نداره
مامان کسری (مرجان )جونم در مورد زبان انگلیسی توی مهد خوندن و نوشتن رو یاد میدن یا حرف زدن؟
اما در مورد کلماتی که گفتی عزیزم روش جالبیه آیا اینو تو مهد یاد میدن یا از جای دیگه شنیدید که باید اینگونه آموزش داد؟
من دخترم رو میخواستم مهد بذارم ترسیدم به خاطر آنفولانزای خوکی و بیماریهای دیگه ای که تو زمستون زیاد بچه ها میگیرن از هم ،نگذاشتمش فعلا مهد .برای همین از شما که کوچولوتون دیدم مهد می ره گفتم بپرسم اونجا به چه شکل هست آموزش ؟
سلام به همه
کسری توی مهد کتابهائی داره با عنوان هایی مثل : من حیوانات رو میشناسم - من میوه ها رو میشناسم و ...
و از روی این کتابها بهشون اسم حیوانات ، رنگها ، اسم میوه ها و ... رو یاد میدن برای انگلیسی هم کارت دارن
و از روی کارت بهشون آموزش میدن در حد خواندن و نوشتن رو یاد نمیدن اعداد انگلیسی رو هم تا 20 بلده
البته علاقه خود بچه هم مهمه مثلا کسری به حیوانات خیلی علاقه داره و خیلی زود اسم همه حیوونها و صداهاشون رو یاد گرفت الان میشه گفت اسم همه حیوونها رو با صداهاشون بلده ، یا اسم ماشینها رو یاد گرفته چون عاشق ماشینه . روزهای هفته رو هم بلده بگه .
ولی سوره ها رو غلط غولوط میخونه مخصوصا سوره والعصر
کوچولوهاتون رو از طرف من ببوسید