2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
مامان آریا جون من خیلى دلم میخواد یه کم تمرکز پسرم بیشتر بشه
به نظر شما چه راه هایى براى افزایش تمرکز در این سن وجود داره؟؟؟
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
سلام مامان shniaخوبی ؟ من مامان کیان هستم.شاغلم.تقریبا تازه وارد سایت شدم . دوست دارم با همتون آشنا بشم .من به کیان 11تا حیوان رو به انگلیسی یاد دادم... اعدادروتا12هم به انگلیسی هم به فارسی یاددادم...رنگها رو هم به فارسی هم به انگلیسی یاد دادم ....فکر میکنم زمان خاصی نمیخواد برای وقت گذاشتن کافی تو ماشین که داری میری خونه از فرصته استفاده کنی..تا بلد با هاش شعر بخونی ...الان کیا ن دو سال و ده ماهش است.بازی های فکری رو میتونی از book city و یا از فروشگاه گلدونه بخری....موفق باشی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنیا جون مامان روناک عزیز و سمیرا خانم گل از همگی ممنونم

مامان روناک ای کاش اسم دارویی رو که داری الان استفاده می کنی می گفتی . من تو این دوسال شربت کالیفیگ

پودر پیدورلاکس و پارافین رو امتحان کردم تا دارو دادم خوب بوده هر روز یا یه روز در میون دفع داشته اما اگه دارو قطع

بشه ممکنه 3 روز هم بشه. چن روز پیش دوباره واسش شیاف بیزاکودیل گذاشتم اونم خونه مادر شوهرم پیش

جاریهام بچم هلاک شد حسابی حرصش گرفته بود بعد از ساعتها همینجوری گریه می کرد خودم هم طوری که دیگران

نبینن کلی گریه کردم خیلی دکتر عوض کردم همه عکسا و آزمایشهاش هم خوب بوده همه دکترا می گن خودش

جلوی دفع رو می گیره !!! بی نهایت بی اشتهاس با زور مینادکس و روی غذا می خوره. وزنش همه به زور یازده کیلو

هست. رشد قدیش هم خیلی کمه اندازه یه بچه دوساله خیلی حالم بده دیگه نمی دونم چیکار کنم

راستی پرنیان من هم تا ده رو خیلی خوب می شمره جای پازلاشو خوب می دونه همه رنگارو بلده عاشق نقاشی و خمیر بازی هم هست. متاسفانه از اونجایی که شاغلم خیلی وقت ندارم که باهاش کار کنم ولی شعر سی دی هاشو باهاشون می خونه
اصلا اهل تماشای تلویزویون (به استثنای بعضی آگهی ها) نیست اما باباش مرتب تو ماشین سی دی های چرا و نینی کوچولو و اتل متل رو می ذاره همه آهنگارو با خودشون می خونه
چه خوب ساره ساره جون ببوسش
راستی سنا گل را هم امتحان کن
ایا قبلا سابقه ترس و زخم داشته ؟؟
بچه ها یه سوالی هم داشتم

من مدتی پیش یدونه از این ضد عرقهای رکسونا خریدم
و موقعی که داشتم استفاده میکردم دخترم هم تقاضا کرد یدونه ادکلن بهش بزنم
من هم یه دونه زیر گردنش و بالای سینه اش فشار دادم
و قرمز شد و بعد از اون یه لکه کمرنگ قهوه ای (شبیه کبودی که رو به بهبوده ) مونده و از بین نرفته
باید چی کار کنم خیلی ناراحتم

ولی به نظرم همون لک هم به مرور زمان می ره شاید کمی طول بکشه. من معمولا لباسای راحتی بچه ها رو از فروشگاه رولان می خرم که همیشه کلی هم دکمه داره ولی چن ماه پیش یکی از این لباسا جای دکمش کلی جوش زد و بعد قرمز شد و خلاصه طول کشید تا رفت. من فقط چربش می کردم
سلام مجدد

آریا رنگ ها رو به فارسی و انگلیسی همین طور اعداد رو فقط تا 6! به هر دو زبون . اسم حیونها رو هم به انگلیسی می دونه...
من هیچ وقت باهاش کار نکردم تنها چیزی که با هم تمرین کردیم نقاشی هست چون من خودم نقاشی می کشم انگیزه بیشتری داشتم واسه این کار الان به ندرت از خط خارج می شه موقع رنگ کردن و بعضی چیزها رو هم از گذشته بهتر می کشه مثلا اولش می گفتم توپ بکش نمی تونست اما حالا دایره می کشه....
الفبا هم انگلیسی رو بلد هست تا M ( یه هفته باهاش کار کردم بعد تنبلی کردم ...) این شده معضل واسه من چون هر نوشته ای که می بینه میخواد یه ساعت وایسه و بلند بلند حروف رو بخونه حتی نوشته رو لباس مردم رو!...

ماریلا جون آریا کلی از این پازل های چوبی داره فکر کنم کلی چیز یاد می گیرن تمرکزشون هم بیشتر می شه می خواستم فردا برم براش پازل الفبا رو هم بخرم که خودش یاد بگیره:)

من از این پینگ پونگ های رو میزی گرفته بودم اون هم خوب بود چون وقتی باهاش بازی می کردیم کلی حواسش رو جمع می کرد

بسکتبال سیستم های مخصوص بچه های 3-5 سال هم به نظرم خیلی خوبه مخصوصا واسه ایران که به خاطر کمبود فضا بچه ها تحرک زیادی ندارن در ضمن به رشد قدشون و اضافه شدن اشتهاشون هم کمک می کنه و چون توپ رو باید توی حلقه بندازن تمرکز شون هم پرورش پیدا می کنه و به مرور بیشتر می شه ..
من هم فکر می کنم خیلی از چیز ها رو دیرتر هم اگه یاد بگیرن هیچ لطمهای که بهشون نمی خوره هیچ براشون مفید تر هم هست چون واقعا هم فشار عصبی زیادی به مادر وارد می شه و هم به بچه .. اگه اون وقتی که می خواد به آموزش مستقیم اختصاص داده بشه رو به بازی اختصاص بدیم هم بچمون کلی حال می کنه و لذت می بره و هم خودمون احساس خوبی پیدا می کنیم ......... شاید فرصتی که الان داریم تا با بچمون بازی کنیم رو بعدا هیچ وقت نداشته باشیم معلم های مدرسه هم می تونن خیلی چیزها رو یاد بدن ..

سلام مامان اریا جون خوبی
اتفاقا مدیرش امروز همین حرف شما را زد
گفتن نباید جلوتر و بیشتر از سنش اموزشش بدین چون اصلا درست نیست و نتیجه عکس میده
راستی پازل چوبی که حروف لاتین داره باهاش کار میکنی ؟؟/
حروف فارسی را هم میخواهی تهیه کنی ؟؟؟
مدیرش هم بیشتر تاکیدشون به نقاشی و مهارتهای چشم و دست هست
بسکتبال هم ایده خوبیه
سعی میکنم تهیه اش کنم