2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
saliamiraliاگر میخوای زود بخوابه سعی کن عصر کم بخوابه تا شب زود خوابش ببره وقتی هم بچه ها زود بخوابن صبح زودتر بلند میشن
من تو یک کتاب خوندم :
کودک 2 ساله به طور متوسط به 12 ساعت خواب در شب + 1-2 ساعت چرت بعدازظهر نیاز دارد
در 6 سالگی هم هنوز نیازمند 12ساعت خواب ولی با چرت های کوتاهتری است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفت قانون معنوی برای والدین

عنوان: هفت قانون معنوی برای والدین
عنوان اصلی:The seven spiritual laws for parents
نویسنده: چوپرا، دیپاک
مترجم: خوشدل، گیتی
ناشر: پیکان
نوبت چاپ: سوم 1382
شابک:964-6229-68-9
تعداد صفحات: 150
موضوع: تربیت خانوادگی/ والدین و کودک

دیپاک چوپرا نویسنده کتاب هفت قانون معنوی موفقیت در این کتاب تلاش می کند تا روشهایی برای تربیت فرزندان بر اساس معنویت به معنای الهام گرفتن از طبیعت، گوش سپردن به ندای درون و هماهنگی با کاینات ارایه دهد. نویسنده معتقد است پدر و مادر از همان لحظه تولد آموزگار معنوی فرزند خود هستند و اگر از کودکی این باور را به کودک خود منتقل کنند که: "به دلیلی اینجایی" توانسته اند بذر کمال جویی را در درون او بکارند. در مقدمه کتاب می خوانیم: "جامعه با وجود ستایش همه جانبه اش از کامیابی مالی، حقیقتی ژرف را از دست داده است: این واقعیت که موفقیت یعنی این که کیستید، نه این که چه می کنید. هستی یا جوهر یا جان –به هر نامی که بخوانیدش- در منشا هر یک از توفیق های زندگی نهفته است. اما هستی بسیار انتزاعی است. در نتیجه مردم بیشتر آن را به صورت آرمان می بینند تا به صورت چیزی واقعی و سودمند. با این حال اگر قدیمی ترین سنن حکمت بشری را بیازماییم، اصول ثابت معین قابل درک و مطمئنی را می یابیم که جان توسط آنها از هستی جاودان به شکل زندگی روزمره نمایان می شود."نویسنده در این کتاب هفت اصل را برای تمرین در هفت روز هفته ارایه می دهد که هریک با تمرین های عملی و رفتاری برای تثبیت آن اصل همراه است.
والدین و بد رفتاری کودکان

عنوان : والدین و بد رفتاری کودکان ( راه حلهایی برای والدین)
نویسنده:دکتر کلی,جفری
مترجم:ملک معیری,مینا

موضوع :1-رفتار درمانی 2- رفتار درمانی کودکان 3- کودکان ناسازگار 4- کودکان –سرپرستی

درباره کتاب:

پرورش کودکان نوعی مبارزه و در عین حال یکی از مهمترین , وقت گیر ترین و طاقت فرسا ترین وظایفی است که انسان ها تا کنون با آن روبرو بوده اند ,اما به طور بالقوه یکی از خشنود کننده ترین کارها نیز هست.
فرزندتان را دوست دارید و مثل بیشتر پدر ومادر ها دلتان می خواهد طوری بار بیاید که خوشبخت و موفق باشد.نیز می دانید که به استثنای خانواده های نمایش تلویزیونی , در دنیای واقعی ,پرورش کودک کار بسیار پیچیده ای است.
موضوع اصلی این کتاب کمک کردن به حل مشکلات رفتاری کودکان بین سه تا شش سال است.
کودکان سنین سه تا شش سال از چند جهت موجودات خاصی هستند ,همین که کودکان به سه سالگی نزدیک می شوند ,رشدی سریع و استثنایی در مهارت ها و توانایی های جدید آنها بروز می کند :زبان ,گفتار و گنجینه لغات همگی پیچیده تر می شود ,توانایی تفکر و استدلال شروع به رشد می کند و... .

بنابراین وقتی کودک در کارهای روزمره اش مصمم تر و هدفمند تر می شود ,به همین نسبت هم ممکن است وقتی کارها بر وفق مرادش پیش نمی رود دلسرد و یا عصبانی شود.

حل این مشکل نیازمند آموزش بیان احساسات به نحو شایسته است تا کودک با خشم ,نافرمانی و ویرانگری احساسش را بروز ندهد.

این کتاب شامل بخش های :

- چرا کودکان بدرفتاری می کنند
- الگو های رفتاری خوب فرزندتان را تقویت کنید
- انضباط برتر از تنبیه
- الگو سازی
- حل و فصل مشکل پرخاشگری ,نافرمانی و کج خلقی
- خویشتنداری را در فرزندتان ارتقا ببخشید
- به فرزندتان در راه غلبه بر ترس هایش کمک کنید
- فرزندتان را به ابراز عقایدش تشویق کنید
- کودک و نخستین روزهای دوری از خانه
- چه وقت کمک های تخصصی ضروری است؟
من برای مشکل خواب جاستین 2 تا کار هر شب میکنم و خداروشکر الان دیگه با خوابش هیچ مشکلی ندارم
ما با هم 2 تا قرارداد کردیم هرشب عقربه ساعت که بیاد رو 9 باید بره بخوابه و 2 تا کتاب براش خونده میشه که خودش میتونه انتخاب کنه وقتی تموم شد من میام بیرون و خودش می خوابه
البته 10 دقیقه قبلش بهش یاداوری میکنه که آماده باش کمکم داره میرسه رو 9 .

تو این کلاسه که میرم مشاوره می گفت همیشه باید به بچه ها زمان بدین خیلی بده که یدفعه بگین الان فلان کارو باید بکنی مثلا به جای اینکه یدفعه تلوزیون رو خاموش کنید باید بگید 10 دقیقه دیگه وقت داره بعد تلوزیون خاموش میشه.
منم با ماریا جون موافقم اتفاقا اینو تو کتاب خونده بودم
حتی وقتی میخواهیم ببریمشون حمام از 10 دقیقه قبلش بهش مرتب بگیم نه اینکه یه باری وسط بازی یا تماشای تلویزیون دستشو بگیریم و بگیم که الان باید بری حمام
آیا می دانید بازی های کودکان تاثیر بسیار زیادی بر هوش و استعداد آینده آنها خواهد داشت؟در این مقاله به شش نوع از این بازی ها می پردازیم...

1) شن ‌بازی
وسایل مورد نیاز:جعبه شن یا رفتن به کنار ساحل
روش انجام کار:کودک دست‌هایش را داخل شن فرو می‌کند.وقتی خوب دست‌هایش پوشیده شد،از او بخواهید سعی کند تا انگشتان دو دستش از زیر شن‌ها همدیگر را بگیرند.همچنین از او بخواهید تا دست‌هایش را در زیر شن‌ها تکان بدهد.در مرحله بعد می‌توانید روی پاهای او را هم شن بریزید و همین فعالیت را با پاهایش انجام دهید.

2)اتوبوس،کشتی یا قطار
روش انجام کار:ممکن است برای عبور و مرور در شهر از یک وسیله نقلیه خاص استفاده کنید و از شیوه‌های دیگر استفاده نکنید.برای نمونه ممکن است با وسیله نقلیه شخصی به عبور و مرور بپردازید.اگر چنین است،یک روز به همراه کودک‌تان از وسایلی که معمولا از آنها استفاده نمی‌کنید (مثلا اتوبوس‌های عمومی‌یا مینی‌بوس) استفاده کنید و گشتی در شهر بزنید. مطمئنا کودک‌تان از این سفر لذت بسیاری خواهد برد و سفر فوق برای هر دوی شما آموزش پرباری خواهد بود.

3)ورزش کردن به همراه شعر خواندن
روش انجام کار:یک شعر جالب انتخاب کنید.آن را با صدای بلند بخوانید.هر شعری برای خود حرکت، آهنگ،ریتم و احساس دارد.در هر حال با کودک خود هنگام خواندن اشعار،حرکات جالبی به تناسب شعر انجام دهید.

4)افکار روشن
روش انجام کار:با کودک تان دراز بکشید و چشم‌هایتان را ببندید و به آرامی‌ صحبت کنید.بگویید که ما هر دو در سایه دراز کشیده‌ایم.سایه‌ای که خیلی دلپذیر است.نفس عمیق بکشید و احساس کنید در آرامش کامل هستید.تمام ناراحتی‌ها و غم و غصه‌هایتان را بیرون بریزید.نفس کشیدن را با خوشحالی ادامه دهید.نفس کشیدن و به ذهن آوردن افکار،احساسات خالص و بدون غم و غصه،افکار و احساسات ناخوشایند را از ذهن تان بیرون می‌کند و باعث می‌شود مملو از احساس شادکامی ‌شوید.به این ترتیب،شما و فرزندتان،احساس نزدیکی بیشتری با هم خواهید کرد.

5)بریدن و چسباندن گل‌ها
وسایل مورد نیاز:گل‌های تازه،کتاب سنگین،مقوا،چسب،پلاستیک نازک سفید رنگ یا کاغذ سلفون، قیچی،روزنامه.
روش انجام کار:کتاب را باز کنید و گل‌ها را لای روزنامه،بین صفحه‌های کتاب قرار دهید.همه گل‌ها را به همین صورت بین صفحه‌های کتاب جای دهید.کتاب را ببندید و چند روز صبر کنید.وقتی گل‌ها خشک شدند،آنها را با دقت بردارید.پلاستیک را دو سانت بزرگ‌تر از مقوا ببرید.حالا گل‌ها را روی مقوا بچسبانید و روی آن با پلاستیک بپوشایند و دور آن را چسب بزنید.قسمت‌های تا خورده و گوشه را صاف کنید تا گل‌ها به حالت طبیعی خود روی تابلو بمانند.

6)ابزار ساده‌ای برای تولید صدا و ریتم
وسایل مورد نیاز:بطری‌های پلاستیکی گردن باریک،برنج،لوبیا،ارزن،ماکارونی،نوار چسب.
روش انجام کار:بطری‌ها را پر از برنج،لوبیا،ماکارونی و ارزن کنید.در آنها را محکم با نوار چسب ببندید. با نوار چسب برایشان دستگیره بسازید.بهتر است برای هر کودک دو عدد از آنها تهیه کنید.حال اجازه دهید کودکان آنها را به دست بگیرند و تشویق‌شان کنید تا با تکان دادن و به هم زدن دست‌ها صدا تولید کنند.می‌توانید با پخش یک موزیک مفرح از کودکان بخواهید تا با تکان دادن بطری‌ها صدا تولید کنند و همراه آن حرکت کنند.

واى چه مطالب خوبى گذاشتین
از همگى ممنونم

یه سوال دارم.. بچه هاى شما چقدر عصبانى میشن؟ و چه وقتایى معمولا؟
براى اینکه به بچه آموزش بدیم خشم خودش رو ابراز کنه چه روشى پیشنهاد میکنید؟
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
سلام دوستان خوبید؟ سه ساله ها خوبن؟

نارسیس جون ممنون مثل همیشه عالی بود

مامان روناک جون متاسفانه مجبور شدم کلوپ مادران رو ببندم ایشالله باز هم شروع می کنیم... شاید هم با همین دوستان جدید و خوبمون...

ماریلا جونم آریا هم یه مدت هست که در بعضی مواقع مثل زمانی که خجالت می کشه یا با غریبه ها مواجه می شه واکنش تند نشون می ده گاهی پرخاش می کنه ... تو خونه عالیه و هیچ حرفی رو حرف ما نمی زنه اما تو جمع گاهی خجالتی و گاهی پرخاشگر می شه...
پوریا هم بعضی وقتها رفتارهای پرخاشگرانه نشون میده البته فقط با من تا به حال هیچ بچه ای رو کتک نزده ومواقعی که من خواسته هاشو براورده نمیکنم ناراحت میشه وحتی تو صورتم میزنه مثلا دیروز پدرش رفت بیرون وپوریا پشت سرش گریه های وحشتناکی میکرد وجیغ میزد ودرخونه رو باز کرده بود وتوی راهرو گریه میکرد وبه حرفهای منم اصلا توجه نمیکرد منم بغلش کردم و خواستم بیارمش تو خونه که اونقدر لپ های منو محکم کشید وچنگ انداخت که جای ناخنش رو صورتم مونده من نمیدونستم چی کار کنم هیچ حرفی نزدم وبا ناراحتی اومدم توی خونه ولی تا نیم ساعت هنوز گریه میکرد وهروقت من طرفش میرفتم گریه هاش بیشتر میشد سعی کردم طرفش نرم وبا چیزهای دیگه حواسش رو پرت کنم کامپیوترو روشن کردم یکسری عکسهای حیوانات گذاشتم اول توجه نکرد ولی بعدش دیگه آروم شد منم خوشحال میشم اگه از تجربیاتتون تو این زمینه بگید وراهکارهایی که مفیده اینجا بزارید
2810