2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
سلام به همه مامانای گل
مامان سارا جون از عید گذاشتی مهد هنوز عادت نکرده بعضی بچه ها خیلی وابسته هستند دیر با مهد کنار میان
پسر من از 4 ماهگی مهد میرفت تا دوماه پیش تو خواب میبردمش چون اگه بیدار بود گریه میکرد نمی دونی چکار میکرد آنقدر گریه میکرد که دیگه نفس نداشت الان دیگه خدا رو شکر پذیرفته ودوست داره بره مهد
sali amirali جون پوریا هم تو حموم بیشتر آب بازی میکنه ولی هیچ وقت به دایپر علاقه نداشت واز اول تو دستشویی کارش رو میکرد ومن تو کتاب خوندم برای اینکه بچه ها از دستشویی ترس نداشته باشند اونها رو با خودتون به دستشویی ببرید تا از شما آموزش ببینند البته من اینکارو با پوریا تو 18 ماهگی تمرین کردم نه الان
تو این سن اکثر بچه ها بد غذا هستند پوریا که اینطوره صبحانه فقط نون وپنیر میخورد من یه بار گردو رو با پوست خریدم وبا هم شکوندیم وهی میپرسید این چیه من نون آوردم گردو با نون بهش دادم آنقدر خوشش اومد که دیگه شام هم نخورد تخم مرغ نمیخوره میگه بو میده این هفته هم براش خامه با عسل گذاشتم که صبحانه تومهد بهش میدن
ببخشید من خیلی وراجی کردم مامانای عزیز بیشتر به اینجا سر بزنین
نرسیسی جون سلام منم این پسرمو میبرم دستشویی‌ از 1 سالگی ولی‌ خیلی‌ تنبلی می‌کنه نمیره جیش کنه یه شرتی براش گرفتم که مثل دایپر اونارو میپوشه ولی‌ بازم نمیره دستشویی‌ چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا
پسرمنم 13 مهر 85 به دنیا اومده
حرف زدنش هم خیلی خوبه خوابش خیلی خوبه فقط خیلی کم غذا میخوره
منم کارمندم و روزها امیر مهدی رو پیش مامانم میذارم
اصلا مهد رو دوست نداره و حاضر نیست حتی یک ساعت هم امتحان کنه
salimiraliجون اصلا بهش فشار نیار ومجبورش نکن حتی اگه شلوارش روکثیف کرد سرش داد نزن چون نتیجه معکوس داره بعضی از کتابهادر این مورد آموزش دارن نگران نباش باید صبور باشی هرچند من خودم خیلی وقتها عصبی میشم سر پوریا داد میزنم بیچاره پسرم
مامان امیرمهدی خوش به حالت که پسرت تو خونه هست مهد هرچقدر هم خوب باشه به خونه نمیرسه
سلام مامانهای گل 85 چراکم پیدا شدین سرتون خیلی شلوغه؟ اگه وقت داشتین یه نگاه به متن زیر بندازید

اگر فرصت داشتم که کودکم را دوباره بزرگ کنم،
به جای آن که انگشت اشاره ام را به سمت او بگیرم،
در کنارش انگشت هایم را در رنگ فرو می بردم و نقاشی می کردم.
اگر فرصت داشتم که کودکم را دوباره بزرگ کنم،
به جای غلط گیری به فکر ایجاد ارتباط بیشتر می بودم،
بیشتر از آنکه به ساعتم نگاه کنم به او نگاه می کردم،
سعی می کردم درباره اش کمتر بدانم، اما بیشتر به او توجه کنم.
به جای اصول راه رفتن،
اصول پرواز کردن ودویدن را با او تمرین می کردم.
از جدی بازی کردن دست برمی داشتم،
و بازی را جدی می گرفتم.
در مزارع بیشتری می دویدم،
و به ستارگان بیشتری خیره می شدم،
بیشتر در آغوشش می گرفتم.
و کمتر او را به زور می کشیدم.
کمتر سخت می گرفتم
و بیشتر تاییدش می کردم.
اول احترام به خود را در او می ساختم
و بعد خانه و کاشانه اش را
و بیشتر از آنچه که عشق به قدرت را یادش بدهم،
قدرت عشق را یادش می دادم.

به نظر شما الان زوده واسه کلاس زبان پوریا ؟آخه مهدشون کلاس زبان گذاشته نه کتابی دادن نه جزوه ای ویا اینکه چیزهایی که یاد گرفتن رو به ماگزارش بدن به خاطر این چیزها باباش زیاد راضی نیست ومیگه دیگه نفرستیمش ولی من میگم اگه هیچی هم نتونه یاد بگیره حداقل گوشش با کلمات انگلیسی آشنا میشه تو خونه که من زیاد وقت ندارم باهاش کار کنم
نارسیس جون مهد کیانا هم من یکبار پرسیدم گفتند بیشتر شنیداری کار می کنند .و تازه امسال بهشان کتاب دادند و سی دی و از یکشنبه شروع شده .ولی من در مجموع فکر میکنم برای بچه های این سن خیلی جدی نخواهد بود و بقول خودت بیشتر آشنایی شنیدنی است .فکر کنم یکسال دیگه برای جدی تر کار کردن زمان خوبی باشه.البته من خودم هم رشته ام زبان است.
سالی جون از قد و وزن پرنیان چی بگم که دلم خونه شاید با ارفاغ یازده یا یازده و نیم قدش هم 87 . اشتها اصلا نداره

با خوردن روی و مینادکس کمی بهتر می شه هرچی هم می برم دکتر ، به نظر اونا بد نیس. آزمایش کامل هم

واسش دادم خداروشکر مشکلی نداره. از همون ابتدای تولد بی اشتها بود :((
2810