2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رژیم لیمومی ایستگاه آخر من برای  لاغری بود!

موقع ثبت نام سوالات پزشکی عمومی و تخصصی ای رو که می پرسن همه رو توی رژیم لحاظ می کنن

و چون رژیمشون برمبنای متعادل سازی طبع هست واقعا توی هر دوره که مزاج  به سمت تعادل حرکت می کنه آدم متوجه حال خوب و تغییراتش میشه  ضمن اینکه در کنارش متابولیسم یا سوخت و ساز بدن رو هم به جریان می اندازن 

وقتیم به وزن ایده آل می رسیده دوره تست و تثبیت داره و از همه مهم تر اینکه هنگام رژیم هم سبک غذاخوردن خوشمزه و سالمو یاد می گیریم هم بدنمون با متعادل سازی ای که صورت می گیره بعد از رژیم به درستی کارشو انجام می ده

حتی اگه با لیمومی لاغری تجربه نمی کردم شک نداشتم که حداقل سلامتیم تضمین شده

اره من رژیمشو گرفتم ولی یکی دوروز بیشتر استفاده نکردم آخه توی رژیم مواد غذایی بیش از اونی بود که خود ...

یکی از جذابیتای رژیمشون به همینه که کم خوری های غلط  و سبک غذایی رو اصلاح می کنن

مثلا من خودم   انقدر رژیم گرفته بودم بیشتر از 6 قاشق نمی تونستم بخورم ولی الان که به وزن ایده آل رسیدم 10 الی 12 قاشق برنج دارم و بدنمم یادگرفته جذب اضافه انجام نده

به نظرم حیفه حتما ادامه بدید

رژیم لیمومی ایستگاه آخر من برای  لاغری بود! موقع ثبت نام سوالات پزشکی عمومی و تخصصی ای رو که م ...

سلام عزیزم

من چهارروزه ک رژیم لیمومی رورعایت میکنم, ولی میبینم مقدارنونی که باید بخورم بیشترازقبله, درعوض گوشت وپروتیین کمه, لبنیات روزی بیش از پنج واحده!!! عجیب غریبه, هیچ انعطافی نداره, حسرت شکلات مونده بدلم! میوه وسبزی ک زیاد میخوردم توش کمه, خلاصه کلاباروش زندگی من فرق داره, ازطرفی کالرییش خیلی بالاست, شماکه تجربه دار ی بنظرت من رعایت کنم نتیجه میگیرم؟؟؟ میترسم وقت و انرژی وپولم هدربره, خصوصا که شیرده هم هستم و نمیخوام کیفیت شیرم بیاد پایین, بااین مقدار پروتیین کم. 

ممنون میشم تجربیاتتوبگی بهم

سلام عزیزم من چهارروزه ک رژیم لیمومی رورعایت میکنم, ولی میبینم مقدارنونی که باید بخورم بیشترازقبله, ...

سلام.دوست عزیز من الان ۲ روزه شروع کردم و ۸۰۰ گرم کم کردم.من فقط اینو فهمیدم روش غذا خوردنم اشتباه بوده.مطمئنم واسه شما هم اشتباهه اگر برنامه رژیمتون با برنامه خودتون فرق داره.من خودم ۳برابر برنامه ام غذا میخوردم باز گشنم میشپ ولی الان کمتر میخورم جالبه اصلا هم ضعف نمیکنم.شروع کن حتما نتیجه میگیری

سلام عزیزم من چهارروزه ک رژیم لیمومی رورعایت میکنم, ولی میبینم مقدارنونی که باید بخورم بیشترازقبله, ...

سلام دوست عزیزم میگم منم دارم این رژیمو میگیرم فقط منظورشو از نون تست بدون شکر نمیفهمم همون منطورش نون اسنک هست ؟؟

یکی از جذابیتای رژیمشون به همینه که کم خوری های غلط  و سبک غذایی رو اصلاح می کنن مثلا ...

دوست عزیزم میگم منم دارم این رژیمو میگیرم فقط منظورشو از نون تست بدون شکر نمیفهمم همون منطورش نون اسنک هست