2777
2789
عنوان

خواستگار با ٩ سال اختلاف سني

1434 بازدید | 47 پست

سلام بچه  ، اصل موضوع  اين هست كه يكي از أساتيد كنكور من كه ٩ سال ازم بزرگتره اومده خواستگاريم ( تو يه تايپيك گذاشته بودم كه با مادرش صحبت كنم يا نه ؟) من از همون موقع خيلي بهش علاقه داشتم ، پدر و مادرم هم همش ميگفتن خيلي پسر خوبيه و اينا .

البته  ايشون از همون زمان همش ازم درباره خانواده م مي پرسيد اينكه چند تا بچه اين ، شغل پدر ، يا خيلي چيزاي ديگه .

حالا با اينكه ته دلم خيلي راضين اما همش بابت اين اختلاف سني نگرانم .

و اينكه ايشون بچه ي بزرگ هستن و دو تا خواهر دارن كه يكي ١١ سال و اون يكي ١٥ سال ازش كوچك تره . يعني پدر و مادرش سني ندارن ، فقط زود ازدواج كردن .

ممنون ميشم راهنمايي ام كنين هم درباره سن و هم اينكه تو خواستگاري بايد چه سوالاتي پرسيده بشه ؟

جلسه اول هول كردم فقط چرت و پرت پرسيدم 😜

نه بابا چه اشکالی داره مهم شکره که به دهن داماد شیرین اومده😁

جمله بزی زشت بود😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

از خداوند بخواین هر چی بخیروصلاحتونه براتون رقم بزنن بیشتر دعا کنین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

چند سالته و خواستگار ت چند سالشه؟

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
2810