2777
2789

عزیزای دل ،یه مارک عالی برای کرم پودر(مخصوص پوست مختلط)و رژ جامد مات معرفی می کنید؟

قیمتش اصلا مهم نیست،فقط واقعا خوب باشه و خوب و طبیعی  روی پوست صورت بشینه کرم پودرش ،

و رژ هم مات و مخملی باشه.

بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...

چون گفتی خوشگلا اومدم و چون خوشگلم استفاده نمیکنم 😂😆❤❤❤😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

رژم مارک خاصی نیست

کرم پودر هم دوسه عااالیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2804

کرم پودر ک اصلا نمیزنم 

ولی ضدآفتاب sun sense tint هرروز میزنم

رژ هم نمیزنم ولی ویتامین AD میزنم

ولییییی

برای شما کرم پودر لورآل مدل اینفیلیبل 

و رژ مارک دبورا

معرفی می نمایم

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

من چون خوشگلم نیازی به کرم و رژ ندارم عزیزم  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
2805
2801