2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرام جون اگه می یینی نمی نویسه دیگه زیاد اصرار نکن و برای معلم شون توضیح بده جریان رو.

دختر منم دومه و معلم پارسال شون که بسیار خانم با تجربه و خوبی بود تو جلسات به مادرایی که بچه هاشون مشق نمی نوشتند می گفت همین کار رو بکنید بقیه اش با من.

مجازاتش هم برای اینطور بچه ها این بود که اون روز که مشق ننوشته بودند ستاره نمی گرفتند!

یه کم صبر کن.با معلم شون در تماس باش و بگو خودت نمی خوای مجبورش کنی تا به لج نیفته و خودش بخواد که بنویسه.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
نباید مجبورش کنی بگو باسواد میشی میتونی یاد بگیری خودت کتاب داستاناتو بخونی اینجوری ترغیب میشه منم پسرم کلاس اولیه من میزارم دو خط شب بنویسه بقیشم صبح تا زده نشه از مشق و مدرسه
سلام آرام جان
ببخشید میشه بگی چه مشقی تو روز سوم به پسرتون دادن.دختر من کلاس اوله هنوز مشقی نداشته.تو مدرسه دو خط .خط نقطه نوشته.دیروزم یه خط صاف .چی هست مشقی که دادن؟ چه قدره؟

منم با نظر دوستان موافقم.با معلمش صحبت کن
مشقش زیاد باشه مسلمه که خسته میشه اون دست هاى کوچولوش
ولى به هر حال باید تشویقش کنى
میتونى از مداد هایى که خودش طرحش رو انتخاب کرده استفاده کنى
مثلا مدادى که عکس شخصیت کارتونى مورد علاقه اش رو داشته باشه
بین مشقى که مینویسه باهاش بازى هم بکن
مثلا هر خط که مینویسه بخندونش یا یه دور بدوید دنبال همدیگه

از همه مهمتر از خطش تعریف کن ، و بگو چون داره مینویسه دستاش قویتر میشه و به زودى بزرگ میشه و ... از آرزوهایى که داره استفاده کن که بتونى تشویقش کنى
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
اولا نباید مشق گفت
دوم اینکه ازپسرت علتشو بپرس که چراسختشه
سوم شایدمشق درتوانش نباشه که باید بامعلمش صحبت کنی
چهارم اگه علت فیزیکی بود یعنی باکمترین تلاش خسته میشه بایدبه متخصص تغذیه مراجعه کنی تاغذای مناسب بده
پنجم نحوه رفتارتون رو ارزیابی کنید ممکنه برای جلب توجه این کاررو میکنه بلحاظ اینکه دوره سختیه جداشدن ازمادر شایدنیاز به توجه داره پس درمواقع غیرانجام تکالیف اورو نوازش ومحبت کنید ونسبت به مشق نوشتنش بی تفاوت ببا
خدایامتشکرم ودوست دارم
خانومی دستاش ضعیفه و واقعا خسته میشه بهش روزنامه بده که مچاله کنه و حلقه بده که دستاش قوی بشه کاغذ بده قیچی کنه و خلاصه کارهایی که دستاش رو قوی کنه اصطلاحش هم دست ورزیه احتمالا تو پیش دبستانی خوب باهاش کار نکردن ضعیف مینده انگشتاش و مچش
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو