2777
2789
من سعی میکنم یه جور بخرم و از مربایی هیا زیبا به عنوان جای انواع ادویه اشتفاده میکنم (البته اضافه هاش)ولی بقیشون دور ریخته میشن البته توی زباله خشک
لبخند یادت نره(دارم تمرین میکنم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه وقتی یه عالمه شیشه یک شکل جمع کرده بودم.بعد دیدم که الکی یه فضای بزرگ از کابینتها را اشغال کرده و بلا استفاده مونده.همشون را گذاشتم سر کوچه خیالم راحت شد.حالا هم هرچی دارم مستقیما میندازم تو زباله های خشکمون.
که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
من نگه میدارم، توی فامیل خیلی ها هستن که ترشی میذارن، یا مربا درست میکنن و شیشه کم دارن
میدم بهشون
به هر حال من که نمیتونم برای فامیلم کار خاصی بکنم، همین قدر که اگر چیزی لازم دارن بدم بهشون، باعث میشه بدونن من به فکرشونم.
یا مثلا خودم ترشی سیر گذاشتم
میریزم توی شیشه های کوچیک و براشون می برم
یه جور هدیه محسوب میشه
یا مثلا خلال پسته و بادوم و زرشک و کشمش و ... رو میریزم تو شیشه و میذارم تو یخچال، با مشما نمیذارم
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
یه تعداد کمی شون به دردم می خوره برای ترشی های ساده ای که خودم درست می کنم مثل ترشی لبو یا آلبالو،معمولا هم یک شکل ها رو نگه می دارم ولی بعضی کوچولو هاش هم برای پسرم تبدیل به گلدون می شه توش لوبیا و عدس و این جور چیزا می کاره چون شفاعه رشد گیاه رو می بینه بیشترشان هم بازیافت
من همه رو با خوشحالی میندازم دور از آشغال جمع کردن متنفرم .. کلا وقتی زباله تولید میکنم خیلی حس خوبی بهم دست میده ، هر شب یه کیسه بزرگ آشغال میذارم دم در

تازشم خونه مامانم هم میرم همه شیشه هاش و خرت و پرتایی که جمع کرده رو یواشکی میندازم دور
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم