2777
2789
مثلا اینکه حمام نمی کردی یا غذا نمی خوردی معترض به چی بودی عزیزم؟؟؟؟

مامانموخیلی بهمون گیر میداد هر روز مقایسه با بچه همسایه.و هر روز با ابجیم دعوا میکردیم.مامانم واسه کارای خونه نماز.و..گیرمیداد.......درست یادم نیست...ولی خیلی حرصش رو در میاوردم اونم عصبی میشد و دعواهای شدید میکرد..بعضی موقع ها احساس کمبود ک پیدا میکردم دوس داشتم برم با کسی دوس شم..وای خداروشکر دیگ اهل دوس پسر و این حرفا نشدم...همهشو تو دفترخاطراتم مینوشتم.ی ابجی بزرگتر از خودم داشتم ک شب و روز باهم دعوا داشتیم.تو خونه با کسی راحت نبودم و همش احساس تنهایی میکردم...وقتی با مامانم دعوا میکردیم منم اینجوری قهرمیکردم...دیگه مامانم میومد کنارم خودش هم گریه میکرد پا بپام بوسم میکرد و جک برام تعریف میکرد تا باهاش اشتی میکردم.ولی چ فایده بعداز مرگ سهراب می نوشیدن....الان خداروشکرعاشقشم

و خریت نوجونی بود.و الان هم متاسفانه دخترم مث خودم لجوج شده.ولی خیلی باهاش خوب برخورد میکنم ک عصبی نشه

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
مامانموخیلی بهمون گیر میداد هر روز مقایسه با بچه همسایه.و هر روز با ابجیم دعوا میکردیم.مامانم واسه ک ...

پس احتمالا برادر زاده منم بخاطر کنترل شدن بیش از حدش معترضه😢😢😢

خداروشکر که الان رابطتتون خوب شده ،برا برادر زاده منم دعا کنید از این گارد بیرون یاد😢😢😢

امیدوارم دخترتون به آرامش برسه وهمیشه شاد و موفق باشه ،یه دنیا ممنونم عز اینکه تربت در اختیارم گذاشتید ❤

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید حتما روانپزشک فوق تخصص کودک ونوجوان ببرن. خانم دکتر حبیبی و خانم دکتر دودانگه

البیته  دکتر شهرام اسلامی هم خوبه. دارو میخوادروانشناس هم برن و بهشون راهکار میدن که چطور ببرنش. ضمن انکه روشهای درمانی جدیدی هم هست که روانپزشک  بهشون معرفی میکنه. من موارد مشابه متاسفانه  زیاد دیدم.. 

ممنونم عزیزم ...شماره این عزیزان رو برام میذارید

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
یعنی  چه باید کرد ؟؟؟؟ برا هیچکس هم ارزش قایل نیست بهش احترام نمیذاره!!!! ترو خدا نظ ...

محل سگ بهش نذارن آدم میشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
محل سگ بهش نذارن آدم میشه

شما تجربه ای داری ؟؟؟

اوضاع خرابتر میشه ،واقعا شاید افسرده مریضی روحی داره...

من ۱۴ سالمه نهمم اون چطوری هفتمه؟

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
من ۱۴ سالمه نهمم اون چطوری هفتمه؟

شما اگر هفت ساله تمام باشید مدرسه رفته باشید با یه حساب سر انگشتی متوجه میشید که کلاس هفتم ۱۳ یا ۱۴ ساله میشه عزیزممممممم!!!!!!😆😆😆😆