2777
2789
سلام عزیزم،مسئول آرایشی داروخانه ها اکثرا وارد هستند.میتونید از اونها سوال بپرسید،راهنماییتون میکنن.

من مارک بونیتا خریدم  ۵۰ میل ولی مثل روغن مایع ک باید باشه حالتش نیست  یکم روون و شل هست واسه شما هم همینه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم موهام خیلی وز و خشکه تنها چیزی که موهام و نرم کرد روغن آرگانی بود که از جایی که خودش روغنگیری طبیعی از همه دانه ها داره خریدم ،موهارو اصلا چرب نمیکرد و فقط نرم میکرد واقعا راضی هستم و قیمتش هم نسبت به جاهایی دیگه خیلی مناسبتره

شماره تماسشون :09302765588

پیج اینستاگرام هم دارن Natural.healthy_oil

سرم موی اپتیموم لولان:

حاوی روغن آرگان مناسب برای موهای خشک و آسیب دیده و مواد گیاهی

برای بازسازی موهای خشک و مغذی برای مو.

این محصول از ترکیب پنج گیاه روغن آرگان و

دانه آفتابگردان و ریشه زنبق کوهی و گلایل و درخت گز.

موهای خودر ار ابریشمی کنید و بدون ایجاد چربی و ساختار موهای شما را تقویت می کند.

مناسب برای بوتاکس مو و احیای موهای آسیب دیده.

09125253709

ادامه مطلب

بهترين روغن آرگان مال كشور مراكش است.  من خريدم بى نظيره ريزش موهايم كاملا متوقف شد 👍

سلام ازکجاگرفتید

ادرس لطفا

چند؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
بیشتر ببینید

من پرنسلی گرفتم عالی بوده االان...هم موهارو نرم میکنه هم واسه لک صورت و بدن خوبه...من چندسال پیش روی بازوها و کمرم آکنه داشتم و تاالان جاشون مونده بود.از سرکه سیب گرفته تاانواع صابون و کرمو امتحان کردم نتیجه نداشت اما دوماه پرنسلی زدم خیلی خیلی بهتر شد

سلام دوستان روغن آرگان اصل لهستان به شرط اورجينال خواستيد به پيج من سر بزنيد اينستاگرامhelmaa.beaut ...

عزیزم قیمتش چنده اینستا بهتون پیام دادم جواب ندادین

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
بیشتر ببینید

روغن آرگان چربی کمی داره و جذب پوست میشه.من روغن های گیاهی رو از عطاری مُشکستان تهیه میکنم.همه چی دارن و جنساشونم هرچی تا حالا خریدم تازه و خوب بوده.خیلی ها هم شنیدم که راضی هستن.حتما پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید.اینستا هم پیج دارن.سرچ کنید مُشکستان میاره براتون

روغن آرگان اصل 

فروشگاه آنلاین با سالها تجربه در زمینه احیا و ترمیم مو (آموزش تخصصی همراه با مدرک بین المللی در تهران و کرج) وارد عرصه واردات مواد اورجینال از بهترین برندهای جهانی احیای مو ( مانترا و پی اچ) با ضمانت نامه کتبی کیفیت و با مناسب ترین قیمت شده است. پخش سراری در تمام نقاط ایران:  09128702614

https://instagram.com/arooskadeh_?utm_medium=copy_link

.مواد کراتینه مو

.مواد ریباندینگ مو

.مواد بوتاکس مو

.مواد پلکس مو

.مواد لمینت مو

.مواد دکلره مو

.مواد پروتئینه مو

.روغن ارگان اصل و خالص

.شامپو فری سولفات

. شامپو فری سولفات

.شامپو قلیایی