سلام آلیس و lilian عزیز.ممنون از اینکه جوابمو دادید.آلیس عزیز اولین علامت یائسگی زودرس بالا بودن سطح هورمون fsh هست که رنج نرمالش زیر 10 باید باشه که در مواردی که مشکل من رو دارن این عدد از 20 به بالاست،یعنی به عبارتی بالا بودن سطح این هورمون نشانه ی اینه که تخمدانها از کار افتاده و دیگه قادر به تخمک گذاری نیست و سیکل پریودی قطع میشه و تنها راه بارداری استفاده از تخمک اهدایی هست .من پیش دکتر اشرف معینی هم رفتم ،البته ایشون که اصلا برای مریضا وقت نمیذاره و لطف کرد و بدون دیدن جواب آزمایشهام و سونوگرافیهام کلی هم عیب و عار ژنتیکی هم بهم نسبت داد اما خوشبختانه جواب آز ژنتیکم(کاریوتایپ) نرمال بود و همه گفته هاش و تشخیص اش به کل زیر سوال رفت و در نهایت هم گفت چون جوان هستی نمی شه با قطعیت بگم که برای همیشه تخمدانهات از کار افتاده و نیاز هست که با فواصل زمانی چند بار آز بدی تا قطعیت نتیجه معلوم بشه اما اگر الان بچه بخواهی تنها راهش تخمک اهدایی هست و هیچگونه درمان دارویی نداره.من ام که بچه ای ندارم و دارم دیوونه میشم تصور اینکه از تخمک اهدایی بخوام استفاده کنم داره داغونم می کنه.
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به فریادم بر سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس.