2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميشه شما هم پيشنهاد بدين بهم؟

محمد

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

یه اسم که فقط مختص ۵ سال اول نباشه مناسبه..

اسمای فانتزی فقط بچه گونن... بعدها که بزرگ شدن و توی سن ۴۰-۵۰ سالگی زیاد جالب بنظر نمیان.این نظر منه... باتوجه به ابهت و غرور مردانه ..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

آرمین

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
اسم پسره منه 😍  آرمان قشنگه، سامیارم دوس داشتم میخواستم اسم پسرمو بذارم که آخرش شد آرمان

من پسر ندارم دوتا دخمل دارم‌.

ولی آرمانو خیلی دوس دارم.یه متانت خاصی داره انگار

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

من آرمین رو بیشتر دوس داشتم

اما اسمای دیگه که همه پسندن

آریا

آرمان

عرفان

سامیار

پارسا

ایلیا

امیرعلی

امیرحسین

محمدرضا

کیان

آرش

ماهان

شایان

سامان

سپهر

سهیل

کسری

یزدان

یاسین

آروین

عرشیا

علیرضا

سیاوش

سهراب

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊
من پسر ندارم دوتا دخمل دارم‌. ولی آرمانو خیلی دوس دارم.یه متانت خاصی داره انگار

من متینم خیلی دوس دارم به نظرم از همه اسما بیشتر متانت داره  

متین😍

میگفتم دختر باید طناز و دلنشین و دلربا باشه 😍

پسر باید متین باشه  

اسم دخترمو گذاشتم طناز پسرمو نشد بذارم متین نگاه قیافش که میکردم متانت ازش میبارید متین خیلی برازنده بود واسش حیف شد 

خدایا شکرت

اگه جدید میخای مهرسام و سامیار و ماهان.

امامی هم مهدی یار و محمد مهدی و محمد حسین و امیر علی.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
2810