2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر میکردین بچه داری اینقدر وقت گیر و سختتتتتتتتتتتت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 102 پست
سلام
آی گفتید. منم دست تنهام و خودم تنها دارم بچمو بزرگ میکنم با اینکه سختیهای زیادی تو زندگیم کشیدم به نظرم این یکی از همش سخت تره. باور کنید وقت نمیکنم برم واسه خودم یه جفت جوراب بخرم. ولی من فکر میکنم یه روزی همه این سختیها یادمون میره چون اگه آدم یادش نمیرفت مگه میشد کسی بچه دوم سوم و.....بیاره. البته من که میگم غلط کنم بازم بچه بخوام
منم روزای اول خیلی گریه میکردم البته بیشتر درد سینه رو بهونه میکردم...که خداییش هم دردش از زایمان بدتر بود..اما حس میکنم بچه حتی یه گریه مفصل رو هم از ادم میگیره..چون میگی وای الان شیرم کم میشه..پس بزنم به بیخیالی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته و مسئولیت زندگی خیلی سنگین تر میشه دیگه ادم برای خودش زندگی نمیکنه
مامان منم میگه اما خودشم قبول داره که بچه داری های گذشته تا الان زمین تا اسمون فرق میکردهه
انقدر اموزش و صد تا غیر انتفاعی و ... نبوده
من تا 6ماه در کنار خانواده ام بودم
اما بازم بیشتر کارها با مادر هست مخصوصا وقتی شیر مادر میخوره . لباسهاش میخوام با دست بشورم بخاطر حساسیت به هر حال کلی درگیر کردم خودمو .
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
به نظر منم واقعا سخته ... کسیکه میخواد مادر بشه اول باید ببینه میتونه از خودش به طور کامل بگذره یا نه ... اگه واقعا میتونه و میخواد که همه وقت و زمانشو بگذاره واسه این موضوع اونوقت بچه بیاره وگرنه اشتباه محضه ...از وقتی نطفه بسته میشه تا دم مرگ این سختی و مسئولیت باهامون هست ... درسته که الان خیلیا دلشون میخواد جای ماها باشن ولی باور کنین همونایی که مدتهاست منتظر بچه هستن به بچه دار شدن فقط غریزی نگاه میکنن و عاطفی و هیچ کس تا حالا ننشسته با خودش فکر کنه راجب به مشکلات بعدش ... هر چی هم بره جلوتر و بزرگتر بشه مشکلاتش باهاش بزرگتر میشه و مسئولیتهاش بیشتر ... ولی خب چاره ای هم نیست این طفلکا تقصیر ندارن ما خواستیم که اونا الان هستن پس باید و باید همه جوره باهاشون باشیم و براشون تلاش کنیم ... حالا اینکه در کنار بچه داری چجوری واسه خودتم باشی و سختیاشو آسون کنی برمیگرده به هنر خودت ... یعنی بخوای به موضوع کسل کننده و بی حوصله نگاه کنی یا هدفدار و دوست داشتنی ...
سمی جون نگران نباش با اینکه سخته ولی 40 بچه که بگذره واقعا بهتر و قابل تحمل تر میشه منم همه این بدبختیها رو داشتم ولی بچم 23 روزش که شد تنها شدم و بالاخره یه جوری از پسش بر اومدم خدا ان شاءالله بازم بهم قدرت بده که بتونم ادامه بدم
آره واقعا سخته ولی من شاغل نیستم گاهی میگم کاشکی می رفتم سرکار لااقل اینقدر از جامعه دور نبودم از خودم بدم میاد میگم لیسانس گرفتم بشینم خونه بچه داری کنم
تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت زوووووووو...تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

آره واقعا سخته ولی من شاغل نیستم گاهی میگم کاشکی می رفتم سرکار لااقل اینقدر از جامعه دور نبودم از خودم بدم میاد میگم لیسانس گرفتم بشینم خونه بچه داری کنم
تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت زوووووووو...تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

دیروز پای بچم سوخته بود کهنه گذاشتیم براش...هی عوض میکردیم...میشستیم و پهن میکردیم...یاد قدیمیا افتادم//////..................تازه اکپر کارهارو مامانم میکرد و ناهار شام میذاشت..باز اخر شب میت بودم
از زمانیکه بچه از رحمت بیرون میاد حس سنگین مسئولیت آنچنان روی شونه هات کوبیده می شه که تا وقتی زنده ای هر روز سنگین تر می شه .همیشه از خدا دمی خوام آخر و عاقبت بچه ها رو بخیر کنه که دیگه بیشتر از این اسیر نباشیم.
وای دوست جونا من تازه باردار شدم........ ولی خیلی دوست دارم نی نی ام سالم و سلامت بدنیا بیاد و ازش مراقبت کنم........ یه نظر منم البته سخته ولی خوب هر چی بچه بزرگ تر می شه راحت تر می شه وقت بیشتری رو ادم می تونه به خودش اختصاص بده.............. وای ولی خیلی شیرینه
2810