2777
2789
عنوان

التماس میکنم عاجزانه

236 بازدید | 18 پست

چن روز پیشم تاپیک زدم الانم. از همه ی شما عزیزان نی نی سایتی خواهش ، التماس میکنم واسه سلامتی بچم یه صلوات بفرستین پسرم فقط ۶ روزشه وتو ان ای سی یو بستریه 

بحق فاطمه ی زهرا هیچ کس براش مشکلی پیش نیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تومادری عزیزم

خانوم فاطمه زهرا رو قسم بده و بگو بحق محسنش، نی نی کوچولوت سالم و زود برگرده زیرسقف خونت💖

ماهم براش دعامیکنیم

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍
آخیییی عزیزدلمم واسه چی بستری شده؟

روز دوم تولدش یهو بیحال شد الانم کلی ازمایش داده بچم 

گفتن تا دوهفته نمی تونن نطری بدن 

التماستون میکنم براش دعا کنین شاید بواسطه ی دل پاک شماها خدا پسرمو سالم بهم برگردونه 

التماستون میکنم شمارو به شش ماه ی امام حسین براش دعا کنین وای دارم دیونه میشم 

نگران نباش برات دعا کردم. پسره منم وقتی به دنیا اومد هفته ۳۴ بودم .انقدر حالش بد بود کف از دهنش میزد بیرون دکترا یواشی به شوهرم و خانواده هامون گفتن امیدی نیست به بچتون اما به من نگفتن‌ . یه هفته تو ان ای سیو بستری بود خوب شد. همشم خواب بودد دکترا گفتن انگار تو کماست مصه ادم بزرگا که خوابن. اما خوب شد. ایشالا که بچت خوب میشه . 

زردی نگرفته ؟؟؟؟؟؟

نه بچم زردی نداره کلی ازش ازمایش گرفتن هنوز نفهمیدن چی شده البته میگن شاید تشنج کرده باشه 

بعد چن روز امروز براش شیر دوشیدم گفتن رو به بهبودی شکر خدا ولی دلم طاقت نداره همش براش نگران از بیمارستان که میام خونه روانی میشم 

فردا هفت روز بدنیا اومده من هنوز یه دل سیر بغلش نکردم درد خودم یادم رفته 

خدابا راصیم به رصات ولی خودت کمکش کن 🙇🙇

نگران نباش برات دعا کردم. پسره منم وقتی به دنیا اومد هفته ۳۴ بودم .انقدر حالش بد بود کف از دهنش میزد ...

خدابا هزار مرتبه شکر ایشاله پای هیچ بچه ی به بیمارستان باز نشه

2810