2777
2789
دوستم خارش بدن داره هر دفعه ميخوره خوب ميشه مال چيه دقيقا؟؟

منم دقیقا همینم.

میخوام بدونم اونم وقتی میخوره بیحال میشه و خییییییلی زیاد خوابش میگیره یا من فقط اینطوری ام؟؟

😩😩😩

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خيلي ميخوابه خواب آوره وحشتناك فكر كنم خارش مال فصل باشه يا خوراكي هاي عيد

نه کلا من دوساله حساسیت خارش دارم..نمیدونمم به چی حساسیت دارم کلا همش هست..دوروز درمیون باید بخورم..تا تابستون پارسال میخوردم زیاد خوابم نمیگرفت و عادی بودم..بااینکه این قرصو روز میخوردم عادی بود..ولی از اون به بعد وحشتناک زیاد خوابم میگیره..حتی شبم میخورم..فرداییش تا غروب روز بعدش بیحالم و زیاد خوابم میاد..هیچکس نمیدونه باید چیکارکرد؟؟

😩😩😩
چیکارباید کرد که خواب اوریش از بین بره یا خواب اور نباشه..قرص مشابه همین رو شما نمیشناسین؟

البته این داروکه خواب اورهست فقط یه زمان هایی مصرف کنید که وقت کارهاتون نباشه ویابیرون رفتن 

وقت های استراحتتون استفاده کنید

برای سلامتی دخترم دعاکنید
البته این داروکه خواب اورهست فقط یه زمان هایی مصرف کنید که وقت کارهاتون نباشه ویابیرون رفتن  و ...

چجوری که عزیزم..من نمیدونم حساسیتم به چیه دوروز درمیون باید حتما بخورم وگرنه میمیرم از خارش..بعدم میخورم تا یه روز منگم..بیحال و خوابالود و حوصله هیچ کسم ندارم..کلا داره زندگیمو داغون میکنه.خسته شدم همش خواب خواب خواب😥😥😥😔😔😔😔

😩😩😩
چجوری که عزیزم..من نمیدونم حساسیتم به چیه دوروز درمیون باید حتما بخورم وگرنه میمیرم از خارش..بعدم می ...

حتما پیش متخصص برید شاید داروتون روعوض کنه حساسیت توفصل بهارخیلی  به خاطرگرده گل هاپیش میاد

انشاله که مشکلتون رفع میشه

برای سلامتی دخترم دعاکنید
چجوری که عزیزم..من نمیدونم حساسیتم به چیه دوروز درمیون باید حتما بخورم وگرنه میمیرم از خارش..بعدم می ...

خاكشير رو حتما امتحان كن يك قاشق بريز تو يه ليوان آب و بخور خيلي خنكه بي تاثير نيست