2777
2789
میخوام موهامو قهوه ای تیره یا فندقی بکنم.کلا تیره نه مشکی.یه شماره از مشکی روشن تر.الان قهوه ای روشنه شماره6 دودی یکمی هم مشکیاش درو مده.چه رنگی باید بزارم؟؟خودم میخوام بزارم.چقدر اکسیدان.مارک رنگ مد نظرتونم بگید میسییی دوستای خوشگلم
از ماست که بر ماست
سلام
میشه به من کمک کنین.من موهام خیلی بلنده تا پایین کمرم هست.میخوام بهش یه مدلی بدم که از قدش هم کم نشه.بعدش هم واسه بار اول رنگ کنم..این آرایشگاه کار موهاش چطوریه؟و اینکه قیمت رنگش چطوره؟نمیخوام بالا بشه خیلی.مرسی از کمکتون
......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم میتونی شماره 3 بزاری + اکسیدان 6%
اگه میخوای یکم شیک تر باشه اندازه یه بند انگشت یا بیشتر رنگ شکلاتی هم اضافه کن بهش
اوکیا بهترین مارک هست و موهات اصلا وز نمیشه
آموزش انواع کیک ، شیرینی، دسر و دونات و حلوای بسیار لذیذ با دستور ویژه به صورت نیمه خصوصی و خصوصی
* برای هماهنگی لطفا ایمیل بزنید متشکرم .*
بیشتر ببینید
ماه جونم میسییی.3خیلی تیره نمیشه؟؟دارم دنبال یه عکس میگردم بزارم.شما اگه عکس خاصی مدنظرتونه بزارید.رنگ پوستم سبزه روشنه یا گندمیه تیره.پوستم معمولیه نه سبزه نه سفید
از ماست که بر ماست
عزیزم رنگ مورد نظرتو پیدا کن بهت میگم چی بزاری
چون گفتی میخوام یه شماره روشن تر از مشکی بشه بهت 3 پیشنهاد دادم اگه میخوای تناژ قهوه ایت معلوم باشه 4 و 5 بزار
آموزش انواع کیک ، شیرینی، دسر و دونات و حلوای بسیار لذیذ با دستور ویژه به صورت نیمه خصوصی و خصوصی
بیشتر ببینید
ببخشید درگیر کار بودم شرمندم
والا یه مدت مد شده بود بلوطی میذاشتن که هم دخترونه بود هم تن قشنگی داشت

اگه قهوه ای خوشرنگ میخوای اینا بدنیست 5.1 + یکم بلوطی یا شکلاتی

من الان موهای خودم 7.1 گذاشتم تو موهام هم هایلایت داشتم قشنگ شده بیشتر تن دودی گرفته موهام
بیشتر ببینید
شرمندم عزیزم من خیلی درگیر هستم و گهگاه سر میزنم
برو اینجا http://upload.ninifa.com/
و عکس مورد نظرتو و آپلود کن و در نهایت آخرین آدرسی که میده اینجا کپی کن
بیشتر ببینید