2777
2789

مرغ آمین مرغی است که در بلندترین نقطه آسمان و تقریبا نزدیک به خدا پر میزند.

مرغ آمین قوی ترین شنوایی را از بین موجودات دارا است هر چه میشنود را با نام شخص گوینده دوباره تکرار میکند و آمین میگوید.

برای همین در اکثر آیین ها گفته میشود که:

مراقب حرف هایتان باشید.

مراقب چرخیدن بی موقع زبانتان باشید.

برای همه حتی دشمنانتان دعا کنید.

کسی را نفرین نکنید که آخر گرفتارش میشوید.

مرغ آمین همه گفته هایمان را ضبط میکند و به خداوند میرساند و آخر حرفایمان آمین میگوید.

پس برای هم دیگر دعای خیر و خوب کنیم تا خیر و خوبی نصیبمان شود.

پس کسی را نفرین نکنیم و از نفرین کردن دور شویم تا یک روزس دامن گیرمان نشود به جای آن دعای خیر کنیم.

یا عماد من لا عماد له,,,,

من خیلی نفرین میکنم خدایا گلط کردم😢😢😢

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راه نداره بعضیا رو فقط باید نفرین کرد . اونم اساسی . با منم بحث نکنید .😎

نفرین به خود ادم برمیگرده,اگه هم بگیره به بی گناه میگیره,شما فقط برای خوشبختیه خودت دعا کن,باقیه چیزا رو بسپار دست زمانه....

یا عماد من لا عماد له,,,,
یعنی نفرین نکنید دیگه  اگه بدی ام در حقت کردن فقط به خدا واگذارشون کن

دقیقا تهمت هایی که شوهرم و پدر شوهرم زدن همه رو به خدا واگذار میکنم....

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔