2777
2789
عنوان

دختران متولد سال٨٩

| مشاهده متن کامل بحث + 5366 بازدید | 347 پست
سلام  منم از خدامه اینجا فعال بشه خوش اومدی دختر منم ۱۳۹هست و امیدوارم حالا حالا بلوغ نشه ...

این ژنتیکیه ب خودت وخال هاش یاعمه هاش میره . ما11سال ک تموم میکنیم پ میشیم با ی هفته الی یکماه اینوراونور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم متولد خرداد ۸۹ هس کاش زودتر این تاپیک پیدا میکردم یه مدت قبل خیلی بهش نیاز داشتم

هنوزم دیر نیست

حتما بیا و از خودت و دخترت بگو

ما تازه اول راهیم با دخترامون❤️

سلام منم دخترم متولد خرداد 89 هست.خوشحال میشم اینجا فعال باشه و تبادل داشته باشیم چون بلوغش شروع شد ...

تقویتی چی داد بهش دکتر منم خرداد ۸۹ ولی از فروردین بلوغش کامل شد قدش هم بلند نیس نگرانم نکنه خوب قد نکشه دیگه

تقویتی چی داد بهش دکتر منم خرداد ۸۹ ولی از فروردین بلوغش کامل شد قدش هم بلند نیس نگرانم نکنه خوب قد ...

بلوغش کامل شد یعنی پریود شد

قدش چنده الان؟

دختر من ماهی دو تا ویتامین د 

و روزی یکی زینک و کلسیم می خوره

شیوا جون تو تاپیکت دیدم دختر گلتون هنوز پریود نشده.پس جای امیدواری هست.حتمن کلاس والیبال ببر.یه عکس هم از مچ دستش میتونی بگیری ببینی چقد دیگه وقت داره.متاسفانه  عکس مچ دختر من نشون میداد که صفحات رشدش داره بسته میشه.یکسال پیش که فک کنم الان کامل بسته شده

2810