2777
2789
عنوان

خشکی پوست صورت خیلی شدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 60365 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرشب مقداری پمادfluocinoloneبزن به پوستت فرداش ببین عالی شده پوستت 

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

من یه مدت پوست صورتم خشک شده بود پوسته پوسته شده این پمادو یه فامیلمون که پزشکه پیشنهاد داد واقعا خوب بود

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
استارتر نتیجه ای گرفتی؟پوستت خوب شد؟

بله عزیزم کرم ابرسان دکلر خریدم ۲۵۰ تومن با یه دوره کامل خوب شد فقط الان گاهی که ارایش میکنم هنوز دور لبم تا چونم یکم خشکه کامل خوب نشد ولی تقریبا ۹۸ درصد تلثیر عالیی داشت، یه دور دیگه میزم کامل خوب میشدم 

بله عزیزم کرم ابرسان دکلر خریدم ۲۵۰ تومن با یه دوره کامل خوب شد فقط الان گاهی که ارایش میکنم هنوز دو ...

چ خوب خدارشکر مشکلتون حل شد منم خشکی پوست دارم ولی نه ب شدت شما خیلی کم ولی کرمپورد و پنکک نمیتونم استفاده کنم افتضاح میشه روپوستم😔

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍

سلام دوستان عزیزم اگه یه کرم مخصوص روز وشب می خواین که هم ابرسان وهم ضد چروک وانرژی بخش پوستتونه فقط برین این پیج اگه بدونین صورت من چقدر صاف وعالی شده خودمم باور نمیشه.صد درصد جواب میگیرین آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم@mojezeye_zibayi98@ 👇👇

پوست صورتم هم خیلی خشک بود هم چین و چروک سطحی و عمیق داشتم که از طریق خواهرم با سایت کیم کالا اشنا شدم اینم شماره هاشونه 09120750932-09120132883-02186081142 و جدیدترین و بهترین داروهایی با ترکیبات کاملا گیاهی مشاوره شدم و مصرف کردم بعد از استفاده از کرم و محلول و لوسیون مرطوب کننده و ضد چروک و رفع خشکی پوست   هم پوستم سفت و شاداب شد و هم مرطوب و جوان کننده سریع عالیه

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه لایه بردار عالی هستین که هم لایه برداره وهم شفاف کننده پوستتونه بهتون پیشنهاد میکنم برین این پیج اگه بدونین صورت من چقدر صاف شده خودمم باور نمیشه.صد درصد جواب میگیرین آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98@ 🤩🤩🤩