2777
2789
عنوان

خشکی پوست صورت خیلی شدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 60358 بازدید | 47 پست

هر چی میدونم دربارهی پوست خشک و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه پوست خشک مساوی= پیری زودتر ، چین و چروک بیشتر ، حساسیت بیشتر ، افتادگی و لک بیشتر و...

برای همین اگر مراقب پوست خشک نباشید خیلی اشتباه کردید 

دوم اینکه بعضیا فکر میکنن پوستشون خشکه در حالی که فقط کم آبه ( دهیدراته س ) 

مهم ترین کاری باید کرد برای پوست خشک : شوینده مناسب +ابرسان (واجب)+مرطوب کننده (واجب )+ضد آفتاب (خیلی واجب)

حالا چی بزنیم : ببینید اگر توان مالی دارید تو شوینده ها سراوی ، اکسیس وای،کوزارکس گارنیر اگر ندارید سیمپل 

آبرسان : ترجیحا هیالورونیک اسید خالص مثل اوردینری ، اگر پوستتون واقعا خشکه و جوش زا هم نیست اسنس حلزون کوزارکس یا مثلا اگر ارزون میخواید هیالورنیک اسید بالانس 

مرطوب کننده واجبه : اگر توان مالی دارید سراوی و کلینیک اگر نه سیمپل مدل ریچ مثلا . 

ضد افتاب هم اگر توانشو دارید ایزدین اگر نه برند های دیگه مثل کوزارکس ، اون ، و... اگر پوستتون لک داره از اکتیو یونیفای ایزدین استفاده کنید 

اگر از اکتیو های پوستی میخواید استفاده کنید (سالیسیلیک ، پیلینگ ، رتینول و اربوتین ) قبلش یکی دو هفته به پوستتون برسید با همین روتین هایی که گفتم که حساس نشه بعد از اگتیو ها استفاده کنید که پوست حساس یا خشک تر نشه

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی میدونم دربارهی پوست خشک و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه اول اینکه پوست خشک مساوی= پیری زود ...

تاپیک برای سال‌۱۳۹۷ 😐😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫