2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به اسم آذر یا آذرنوش براى دخترم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6789 بازدید | 39 پست
منم اصلا اذر دوست ندارم با عرض شرمندگی
اسم یکی از دوستام بود خودشم اسمشو دوست نداشت ازمون خواسه بود آذین صداش کنیم
حالا چرا برا اسم خودتو محدود می کنی به ماه تولدش ؟
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خیلی خوب نیست البته اسم کاملا سلیقه ای ولی چون خودت اجازه دادی درباره سلیقه ات دیگرون نظر بدن باید بگم
اصلا اصلا قشنگ نیست ادم یاد مامان بزرگا میفته
نامدار باشه دخملت
نعره هیچ شیری خانه چوبی را خراب نمی کند ........من از سکوت موریانه ها میترسم
به نظرم آذر خیلـــــــــــــــــــــی قدیمیه، آذرنوش هم بذاری بازم آذر صداش میکنن! به نظر من تو این دوره و زمونه، این اسم رو واسه دخترت نذار، بزرگ بشه فکر نکنم اسمشو دوست داشته باشه. اگه تو این مایه ها می خوای، بذار آذین، اسم نازیه
خداوندا! دستانم خالی اند ودلم غرق در آرزوها... یا به قدرت بی کرانت دستانم را توانا گردان، یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن ...
بعضی ازاسمهای قدیمی قشنگن مثل کتایون که کتی صدابزنی آذربدنیست بقول دوستمون آترین قشنگتره توروخدا توگذاشتن اسم دقت کنین خیلی توروحیه بچه تاثیرداره
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

به نظر من آذر اسم خيلي قشنگيه، يعني آتش، نگهبان آتش، روشنايي، اسم اصيل ايرانيه، خيليييي بهتر از اين اسماي جديده كه همه ميزارن: آوينا، آرنيكا، آدرينا، آرشيدا، آسانا، ....

يعني با آ شروع ميشه، به آ ختم ميشه، خيليي تكراري شده

آذر ، آذر نوش خيليييي قشنگن