2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به اسم آذر یا آذرنوش براى دخترم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7122 بازدید | 48 پست
اصلا قشنگ نیستن شرمنده که رک گفتم

خیلی اسمای قشنگ هست عزیزم
باز یلدا قشنگتره

گلنوش
ارکیده

پونه
آرایه
پرند

نازگل

ساحل
یاس

نیکی
نیکناز

روژان
روژینا

نگار
گل آرا

گلاره

اسم آزرا azra هم به اذر نزدیکه و خیلی قشنگه اگه بدن

حتی مریم از اذر قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم زن عموی من آذر هههههههههه یاد اون افتادم 50 سالشه البته ترک هم هست منم معتقدم اسمهای قشنگتری هم هست اذرنوش که اصلا

خوب اسمهایی بزار که حال وهوای پاییز و داره دوستان اسمهای قشنگی پیشنهاد کردن
اخه اذر هم شد اسم دوست عزیز.
مهم نیست تو چی دوست داری مهم اینه که با جامعه و مد روز پیش بری که بعدا بچتو مسخره نکنن
مثلا زمان ما تو مدرسه یه دختری اسمش سکینه بود همیشه خجالت میکشید .قایم میکرد.
اسم رو شخصیت بچه تاثیر میذاره رحم کن تو رو خدا
ببین اگرم اسم قدیمی دوست داری لااقل اسمی باشه که به بچه امروزی هم بیاد....آذر اصلا خوب نیست

مثلا اسم دختر من پرینازه خیلی قدیمیه و من پیرزن 60 ساله این اسمی دیدم...ولی با اینحال هم کمه هم نازدار بودنش یه جوریه هرکی میشنوه کلی ذوق میکنه و بهم میگن خوش ذوق بودی...
اسمهایی مثل :پریماه...پریزاد...پریا.....نازآفرین....دل آرام....ارغوان....سحرناز....
منم خیلی اسمهای قدیمی رو دوست دارم ولی امروزی هم باشن دیگه...بچه بعدها ناراحت نشه از اسمش
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
2810