2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی زود گریه م میگیره اونسری یه کارتون دیدم گریه کردم‌اخرش😑😑

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
 اتفاقا سه ماهه اول بهتر بودم ی مشگلی برام پیش اومد ک از اول عید تا حالا عصبیم. نمیدونم چی کا ...

خب منتظر یه تلنگر هستی از لحاظ روحی...سعی کن مشکلتو حل کنی و حتی الامکان بهش فکر نکنی عزیزم...به اینم فکر نکن که فقط خودت اینطوری هستی اکثر خانومای باردار از لحاظ روحی در شرایط خاصی هستن همه ی ما همینطور هستیم؛میتونی با پزشکت هم مطرح کنی تا اگه صلاح دونست واست دارو تجویز کنه

التماس می کنم کمکم کنید کسی بوده درزمان بارداری قرص مصرف کرده باشه؟قرص اعصاب ؟حالم بده توروخدا

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
التماس می کنم کمکم کنید کسی بوده درزمان بارداری قرص مصرف کرده باشه؟قرص اعصاب ؟حالم بده توروخدا

اصلا قرص مصرف نکن

من اوایل بارداریم ضجه میزدم 

در حد مرگ عصبی بودم 

کم کم هورمونات تعادل میگیره و آروم میشی

اصلا قرص مصرف نکن من اوایل بارداریم ضجه میزدم  در حد مرگ عصبی بودم  کم کم هورمونات تعاد ...

کی ؟شما کی خوب شدی؟

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
خواهر من مصرف میکرده ولی ماه های اول پسرش هم خداروشکر سالمه 

خب منم ماههای اولم ،نمیدونید چ قرصی؟

کی ؟شما کی خوب شدی؟

ببین تقریبا هفته ۱۲ به بعد برسی کم کم هرمونات میاد سر جاش،و خودت احساس میکنی حالت بهتر شده 

من ناخواسته باردار شدم همزمان یکی از بستگانم مریضی خیلی سختی گرفت ،هر روزم گریه بود

اما کم کم بدنت جنینو میپذیره و آروم میشی

سعی کن تنها نباشی

پیاده روی بری

یا با دوستات باشی

چشم بهم بزنی میگذره.

2810