2777
2789
عنوان

سوال داشتم,راحته سوالم😁

103 بازدید | 5 پست

اینایی که میان زیرِ تاپیکا لایک میخوان دقیقا واسه چیه؟؟

من نمیدونم واقعا

چه تاثیری داره

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو علاقه بذاریم زورمون میاد بریم دنبالش😂 ولی لایک خوبه

اهان ممنونم  

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
تو علاقه بذاریم زورمون میاد بریم دنبالش😂 ولی لایک خوبه

ببین اخه یه لایکی که میزنن برام برای یه تاپیک خاص من تا دوساعت بعدش نینی سایتم وتاپیکهای دیگه میرم اونجا هم یعالمه آدم لایکم میکنن مثلا میشه سی تا لایک دوباره سخ ساعت بعد بخام برم تاپبك اولی که لایکم کرده بود بخام بگردم دنبالش که خیای سخته ،منم نمیفهمم لایک اصن بدرد نمیخوره که اینجور 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین