2777
2789
مرسی که به یادم هستین نازیلا .. فکر نکنم وایبر رو نصب کنم ... دوس ندارم اما اگه یه زمانی نصب کردم حتما حتما شماره میدم بهتون نی نی ما هم یک عدد شاهزاده می باشد
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یک هفته ای هست که به صورت تمام وقت جای جدیدی مشغول به کار شدم. بهداد هم همچنان پیش مادر مهربانم هست و من دلم براش خیلی تنگ میشه . صبح ها که من میام سرکار اون خوابه و غروب ها هم حاضر و آماده است برای پارک رفتن و منم با تمام خستگی در خدمت گل پسر. خدا نگه داره مامانم رو که شاممون آماده و خونه مرتب و گل پسر شاد و خندون تحویل من میده و برای همین میتونم راحت یکی دو ساعتی تو پارک بازی کنیم .
نگار جان همیشه به شادی و عروسی. منتظر عکسهای خوشگل یحیی جونی خوش تیپ در عروسی عمه جان هستیم. مهراوه جان جای شما هم با آیین خان شیطون و دانشمندمون خالیه . خیلی دوست دارم وقتی میاین و از کوچولوها مینویسین . دلم برای روزهای قدیم خیلی تنگ شده . دیشب رفته بودم تاپیک قدیمی و یکمی یاد اونروزها کردم و دلم برای همتون تنگ شد. میبوووووسم همه فرشته های بی بالم رو
پانی عزیزم.... بازم به تو دوس بامعرفت که با اینکه اونور هم هستی هنوز اینجا رو فراموش نکردی... حالا دیگه راز سوت و کوری اینجا رو کاملا درک میکنم.... ولی هر کار کردم نتونستم ارتباط خوبی با وایبر برقرار کنم. راستشو بگم که اصصصصصلا ازش خوشم نمیاد. قبول داری تو گروه خودمون هر حرفی زده میشه جز اون چیزی که به درد تربیت بچه هامون بخوره؟! آخه خوب عامل دوستی ماها همین فسقلی ها بودن دیگه. حالا که دیگه نگرانیمون از قد و وزن و فرنی خوردن یا نخوردنشون برطرف شده دیگه هیچ کس صحبتی از مسایل مربوط به اونا نمیزنه.... بابا ناسلامتی بچه هامون سال دیگه میرن پیش دبستانی 2 ! البته من اونجا فکر نکنم بیشتر از دو یا سه تا تکست یا عکس چیزی گذاشته باشم. چیزی که باعث شده از تو گروه بیرون نیام اینه که لااقل می تونم ازتون اونجا یه خبری بگیرم. اینجا رو که همه فراموش کردن.... من فقط از وایبر برای برقراری ارتباط با دوستان شهرستانیم که تعدادشون هم کم نیست استفاده میکنم.... بگذریم.... ما دوشنبه از مسافرت مارکوپلوییمون برگشتیم.... هنوز خستگی این راه طولانی تو تنم مونده.... از تهزان به سبزوار ..... از سبزوار به مشهد ... از مشهد به بیرجند ..... و از بیرجند به تهران! ولی در کل مسافرت خوبی بود و خیلی خاطره انگیز شد. مخصوصا اینکه من تو این دو تا شهر دوستان هم خوابگاهیم رو دیدم و هر سه تامون تو مشهد و در حرم رضوی دوباره بعد هشت سال همدیگرو ملاقات کردیم....
مهراوه جون برگشتی تهران؟! از محمد آیین بگو.... من عاشق این حرف زدناشم! ببوسش.... این روزا خیلی ناامیدم..... نه از خدا (نعوذ بالله!) بلکه از خلق خدا!!! بعد این عروسی ایییییینقد از فک و فامیل بدم اومده که دیگه نمی خوام با هیچ کدومشون ارتباطی داشته باشم.... فامیل خودمم که هیییییچ . به درد لای جرز دیوار هم نمی خورن.... این روزا دعام فقط اینه : خدایا از اونایی که امیدم رو ناامید کردن نمی گذرم! همین! اعصابم خورده شدیییییید!
نگار جون خسته نباشی خواهر،خدا رو شکر که به سلامتی رفتید و برگشتید و بهتون خوش گذشته... ما هم متاسفانه دو روز قبل از عید فطر عموی بسیااااااااار نازنینم رو بطور ناگهانی از دست دادیم و هنوز هممون تو شوکش هستیم و واقعاً باورش برامون خیلی سخته،انشالا خدا همه رفتگان رو بیامرزه و بهمون این درک و شعور رو بده که قدر تمام لحظات زندگیمون و همینطور اطرافیان مون رو بدونیم و با یه حرف یا عمل خواسته یا ناخواسته باعث رنجششون نشیم...
نگار جون به کسایی هم که اعصابتو خرد کردن اصلاً فکر نکن،حیف نیست انرژی منفی اونا رو تو خودت نگه داری!!!!امان از این مردم که گاهی وقتا با این زبونشون چه کارها که نمیکنن وایبر هم گاهی یه سر بزن،بیشتر جنبه سرگرمی داره تا آموزشی،خوشحال میشیم بهمون سر بزنی،اونجا تقریباً بیشتر در جریان حال همدیگه و اتفاقات هستیم...
سلام دوستای خوبم نگار جان زیارت امام مهربان و دوستان قدیم قبول خواهر جان نبینمت غمگین و نا امید باشی . تو همیشه نوشته هات برای من پر از انرژی مثبت بوده ، آرزوم اینه که دلت آروم شده باشه خدا خیلی بزرگه و خوووودش داناست به همه چیز پس توکلت به خودش باشه . منم این روزهاااااا شدیدا تمرین توکل و اعتماد به خدا میکنم شاید که ذره ای به آرامش برسم تو این روزگاری که همه دنبال این واژه دست نیافتنی هستن
منم تو وایبر بیشتر از دوستانی که راههای دور هستند خبر میگیرم و البته تا حدودی هم برام سرگرم کننده است . رو مطالب خوبش فکر میکنم و بعضی عکسها رو دوست میدارم. و مهمتر از همه دلم ضعف میره برای فرشته های کوچولوم که دارن روز به روز بزرگ تر و شیرین تر میشن