2777
2789
مهراوه جان در مورد سوال هایی هم که نگرانی براش به نظر من خیلی نباید حساسیت به خرج بدی چون به مراتب عواقبش بدتره به نظر من اشکال نداره اگه گاهی مادر پدر ها جواب سوالهای بچه ها رو موکول کنن به آینده مثلا در مورد همین نحوه زایمان حتما نباید جواب دقیقی داد منکه دوست ندارم از توضیحات عجیب استفاده کنیم مثلا همین آمدنه بچه از ناف مادر یکمی ترسناکه همونطور که بریدن با چاقو و ... برای بچه 3 ساله ترسناکه. بهداد هم تا حالا مستقیم چیزی نپرسیده ولی یه کتاب داره در مورد ورود نینی جدید و وقتی مامانه بچه میره بیمارستان که نینی جدید رو بیاره با خودش بهداد میپرسه چرا میره بیمارستان ؟ تو بیمارستان آقا دکتر چیکارش میکنه؟ منم بهش گفتم وقتی بزرگ شدی و اگه دوست داشتی و دکتر شدی میفهمی گفت دوست دارم منم گفتم خوب پس باید خوب درس بخوانی تا بلد بشی نینی رو از دله مامانش دربیاری
در موردشناخت آلت تناسلی هم منکه خیلی عادی بهش گفتم هرکسی این جای بدنش مال ِ خودشه و نباید به کسی نشون بده برای همین ما شورت میپوشیم که کسی نبینه . آخه گاهی تو حموم گیر میداد که مامان تو هم شورتت رو در بیار دودوتو بشور تمیز بشه بوی خوب بده ههههه منم الکی بهش میگفتم من شستم تمیز شده ولی کسی نباید ببینه چون فقط ماله خودمه و الان 5-6 ماهی هست که بهداد هم میبرم حموم بهش میگم شورتت رو درنیار و چون زیاد تو این تابستونی با پارسا پسرخواهرم حموم رفته آب بازی برای همین عادت کرده که شورتش رو در نیاره و فقط آخر سر که دارم میشورمش شورتش رو در میارم و میشورمش و میارمش بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگار جون و پانی جون ممنون از توجه و جوابتون در مورد نحوه خلقت و ... من اصلا موافق نیستن که تو این سن برای بچه توضیحی بدم همونطور که گفته بودم فقط بهش گفته بودم بچه رو از ابیمارستان میاریم و به نظریم مناسبترین و بهترین توضیح تو این سن همینه اما خوب ناخاسته از بودن بچه در شکم مادر چیزاییی شنیده تا جایی که بتونم حواسشو پرت میکنم اما گاهی هم نمیشه من اصلاااااااااااا دلم نمیخاد تو این سن بجه در مورد جراحی و بردین شکم چیزی بشنوه به دلایل مختلف یکی از اون دلایل شاید خاطراتییه که از بچگی خودم داشتم اوایل وقتی از مامانممیپرسیدم بچه چطور از شکم مادر بیرون میاد مادرم همینو گفته بود البته اون موقع بزرگتر بودم و وحشتی از این قضیه نداشتم اما اصلا قانع نشدم همش برام سوال بود پس قدیما که اتاق عمل و جراحی نبود چکار میکردن یا تو فیلما و حرفا اسم زایمان طیعی رو میشنیدم و برام سوال بود که خوب پس جیوونا چی اونها که دکتر و....ندارن پس اونها چکار میکردم اتفاقا این توضیح مادرم(اومدن بچه از ناف)خیلی خوب و قانع کننده بود به نظرم اصلا پیچیده نیست به مادرم گفتم ناف به این کوچیکی چطور بچه از اینجا اومدم مادرم گفت موقع زایمان باز میشه....واقعیتی که در مورد باز شدن رحم موقع زایمان وجود داره حالا ببین این فسقلی ما توجهش از اون موقع من بیشتره چون یه بار تو دستشویی به من میگه مامان وقتی پی پی ام میخاد بیاد پشتم باز میشه و بزرگ میشه اما وقتی پی پی ندارم کوچیکه
در مرود سوال دومم نگرانیم از سوال و جوابش از اینه کخ نکنه یه وقت جلوی غریبه ها بپرسه و اون موقع من خجالت بکشم وگرنه خوب لازمه که جواب سوالات کنجکاوانه بچه ها رو داد یادمه وقتی خواهر بزرگم تازه عقد کرده بود (تازه بنده خداها به خاطر شرایط کاریشون دوران عقد اصلا پیش هم هم نبیودن) خواهر کوچیکم هی میگفت ابجی خالا که شوهر کردی پس زودم حامله میشی و مرتب میکفت تا اخر مجبور شدم بهش بگم زن و شوهر ها تا پیش هم نباشن و با هم زندگی نکنن خدا بهشون بچه نمیده چون باید پدر مادر هر دو پیش بچه باشن اقا ما اینو گفتیم که بهتر کنیم خانم فسقلی بعد عروسی خواهرم هر وقت خواهرم میرفت اهواز بهش میگفت اگه پیش شوهرت نباشی بچه دار نمیشی ها!!!!!! وخلاصه داستانی داشتیم
دوستان ممنون از همدردیتون مهراوه جون سارا تا حالا سؤالی نه در زمینه تولد بچه و نه در مورد ناحیه تناسلی نپرسیده،البته چون کلاً خیلی أهل پیله کردن نیست اگه یه زمانی هم بپرسه با هر جوابی زود قانع میشه ولییییییییی حافظه ای داره هاااااا،عمراً یادش بره من چه جوابی دادم
یعنی اگه یه سؤال رو دوبار بپرسه و دفعه دوم جوابی غیر از دفعه اول بدم زود میگه مامان دفعه پیش که فلان جور گفتی،منم باید راجع به این دو موضوع مهمی که مطرح کردی خوب فکر کنم که اگه سارا چیزی پرسید چه جوابی بدم
پانی جونم ممنون. پیشنهاد خوبیه.... سعی می کنم جمعه این هفته بزارمش تو برنامه! در ضمن شما محبت داری دوست با معرفت من! اما هفت حوض به خونه من خیلی نزدیک و سرراسته.ممنون خودمون میایم... بنده خدا همسر جان من اکثر آخر هفته ها هم درگیر انجام پروژه های خارج از سرکار اصلیشه و یه جورایی جمعه ها هم روز کاری برای ما هستش! پنج شنبه ها هم همین طور! اما خیلی دوس داره با هم بیرون بریم. بیشتر جمعه ها یحیی رو میبره پارک! اما من خیلی مثل شماها نشده تنهایی یحیی جونی رو ببرم پارک. بچم یه بارم لج پارک نگرفته.... با هم خرید میریم اما پارک نه! نمی دونم شایدم از تنبلی خودمه. اما من دوست دارم یه کارای مربوط به بچه از همون اول رو دوش پدرش باشه. مثلا همین تفریح بردنش. ما حتی می خوایم ببریمش نمایش اکثرا همه با هم میریم! دوست ندارم موضوع تفریح بابای خونواده از بقیه جدا بشه....
مثلا همین حموم بردن بچه..... یحیی دیگه تقریبا از وقتی از شیر گرفتمش با باباش میره حموم. یعنی الان یه سال و نیمی هست که حتی یه بارم با من نیومده حموم. اتفاقا خیلی هم حموم رو دوس داره و هر وقت باباش از سرکار میاد میره بهش لیفهاشون رو برمیداره . به بابا میگه :" بابا بریم مامان رو بوس کنیم و مردونه بریم حموم!" این قضیه بوس کردن هم خیلی براش جدیه.... مثلا اگه من دسشویی باشم صبر میکنه تا بیام بیرون بهش بوس بدم. یه بار تو حموم گیر داده بود به باباش که تو که مامان رو بوس نکردی اومدی. بنده خدا با کله کفی مجبور شدیه بوس بده تا یحیی جونی دستش رو از رو شیر آب برداره و به بابا آب برسونه! آخه این مدلی سر هم رو می شورن و آب میریزن... چنین پسر هوادار مامان ای دارم من!
در مورد جواب دادن اون سوالا هم .... به نظر من جوابی که به هر بچه ای داده میشه متفاوت به بچه دیگه اس.... چون نوع پرسیدن سوال و موقعیت پرسششون و درجه اهمیت اون جواب برای اون بچه و از همه مهمتر اقتضای سن پرسشون متفاوته! قطعا اون جوابی که مامان به شما داده تو این سن محمد ایین نبوده. بوده؟ یعنی تو سن ایین بودی برات سوال بوده که قدیما که جراحی نبوده مامانا چه جوری زایمان میکردن؟!
2810