2777
2789
راستی دوستای خوووبم من اگه خدا بخواد شنبه این هفته عازم مشهد هستم . (نگار جون وقتی نوشتی داری میری مشهد از ته دلمآرزو کردم منم بطلبه و آقای ِ مهربان صدامو شنید و خیلی زود جوابمو داد) حلالم کنید و منم اگه قابل باشم به یاد تک تکتون هستم. میبوسم فرشته های کوچولومو .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانی جون من همچنان هستم و میام.... اما خوب چه میشه کرد دوستان این تاپیک خدا رو شکر همیشه سرشون به کارای خیر گرمه و دیر به دیر سر می زنن! دیگه نمیشه به زور کتک و چماق بخوایم بیان اینجا از احوالات خودشون بگن که! والا! من فقط تنها کاری که می تونم بکنم اینه که براشون خیر و خوشی آرزو کنم. همین! میگم کلک تو از کجا فهمیدی تو ذهن من چی میگذره؟! خیلی حال کردم زدی وسط خال! جدا ؟! اونور هم خبری ازشون نیس؟! ملی که گفته بود اثاث کشی داره.... مهراوه هم از وقتی رفت اهواز خبری ازش نیست.... شاید اونجا بهش خوش گذشته و هنوز نیومده.... رویا رو هم حدس می زنم رفته باشه پیش مامانش. متاسفانه گوشیم رو مجبور شدم فرمت کنم و شماره همه دوستان جدیدم پاک شده... نگین هم که اومد یه سک سکی کرد و دوباره رفت که رفت.... از مرجان و آسیه و شبنم و نازیلا و بقیه هم که خبری ندارم.... نگران سمیرا هستم که نکنه برای پدربزرگشون اتفاقی افتاده باشه.... . . . چقد دلم برای کوچولوهای تاپیکمون تنگیده!
من رفتم مشهد و خیلی وقته برگشتم. خیلی خیلی خوش گذشت. با کلی ذوق و شوق اومدم براتون تعریف کنم دیدم هیچکی نیس خورد تو ذوقم! حالا که پانی جونم داره میره مشهد ویزارم بیاد دوتایی خاطره تعریف کنیم و حالشو ببریم! بــــــــــــــــله!
هنوز دارم دنبال داروخانه میگردم و انگار من هرچی بیشتر تلاش میکنم کمتر نتیجه میگیرم،حتماً حکمت و مصلحتی هست،نمیدونمممممم تو رو خدا یه کم از سفرتون بگو اینجا یه کم رونق بگیره،تا خودت نباشی اینجا حال و هواش عوض نمیشه هااااا
سمیرای عزیزم من همیشه به یادتونم. مشهد که رفته بودم عین دوستان چندین ساله ام همه تون رو یاد کردم... جاتون خالی خیلی خوب موقعی رفته بودیم. هم از لحاظ آب و هوایی() و هم از لحاظ خلوتی حرم! البته حرم رضوی که خدا رو شکر هیچ موقع سال خلوتی نداره اما به نسبت دفعات قبل که رفته بودم بهتر تونستم زیارت کنم. چون موقع امتحانات بود فقط بچه های زیر دبستان تو حرم می دیدیم. یحیی جونی هم کلی با بچه ها تو رواق ها و صحن ها می دوید. با اینکه دو روز بیشتر اونجا نبودیم اما زیارت دلچسبی کردیم. از وقتی اومدیم یحیی جونی برای همه قصه امام رضا رو تعریف می کنه. اینکه امام رضا رفت نماز خوند و دعا کرد که بارون بیاد. بعدشم رفت آهو رو نجات داد! عزیزم... خاله هاش که زنگ می زدن مشهد باهامون صحبت کنن بهشون می گفت : " رفتیم حرم به امام رضا سلام بدیم اما امام رضا همش خواب بود! " وارد حردم که می شدیم خیلی بامزه تعظیم می کرد و سلام می داد... خوش به حال پانی جون و بهداد گلم که الان اونجان.... اینم چند تا عکس خاطره انگیز از سفرمون.(دو تا عکس هنری اول رو خودم گرفتم ها! ): آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس در مورد پیدا کردن داروخانه هم ... خودت که بهتر گفتی هر چی خیره ایشالله پیش بیاد...
❤❤❤ سه ختم قرآن تقدیم به سه مولود ماه شعبان ❤❤❤ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=716982&postID=33715069
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ [٢:٢٥٥] لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
ای وای شبنم چی شده بود دندونای شایلین جونم؟! یه کم در مورد روشش توضیح میدی؟ یه چیز میخوام بگم روم نمیشه..... میگم .... از این روشها برای بزرگترا هم استفاده میشه آیا؟! آخه من شدیدا از دندونپزشکی می ترسم و یه جورایی متنفرم! می دونم وضع دندونای عقلم خوب نیست و هر از گاهی مثل امروز بدجوری دردش می پیچه تو فکم اما همش سعی می کنم تحمل کنم. آخه یه خاطره خیلی تلخ از دندونپزشکی دارم .... ولی دارم با خودم کلنجار میرم تا موردش اورژانسی نشده برم فک کنم این دفعه دیگه داره جدی جدی درد میگیره! چه دلم هوای اون شعره رو کردش یهو.... " غرق نور است و طلا گنبد زرد رضا بوی گل بوی گلاب می رسد از همه جا ...." درست خوندم ؟! بقیه اش پس چرا یادم نیس.... ایشالله شما هم به زودی طلبیده بشی و یه زیارت دلچسب و با معرفت نصیبت بشه.